Potrzebny zderzak do CA z Warszawy
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Potrzebny zderzak do CA z Warszawy
Witam potrzebuje pozyczyc zderzak przod do CA po lifcie
najlepiej z wawy lub okolicy , poniewaz
Nasz kochany Yaqb pozycza mi swoj GSI i bede robil forme z niego i na ten czas potzrebuje dla niego zamiennik , a nie chce wysylac ze szczecina bo to dodatkowe koszta wysylac tam i spowrotem
podziekowal za pomoc
najlepiej z wawy lub okolicy , poniewaz
Nasz kochany Yaqb pozycza mi swoj GSI i bede robil forme z niego i na ten czas potzrebuje dla niego zamiennik , a nie chce wysylac ze szczecina bo to dodatkowe koszta wysylac tam i spowrotem
podziekowal za pomoc

- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
To tylko prima apriliskristo pisze:hehe- znalazłem sponsora na malowanie przedniego zderzaka z OC, ale widzę że lepiej poczekać z tym![]()
Oby powstał szybciej niż ten RS(zamawiam z numerem 000002YAQB)
A tak na powaznie pozostaje tez kwestia kiedy sie znajdzie dla mnie jakis zderzak pocieszenia na czas "operacji" i troche czasu dla mnie na rozbiorke.
CTM #204
-
Górniol
- Nowy
- Kontakt:
Na początku napiszę, że sam mialbym chrapke na cos takiego ale...
i tu pytanie do konstruktora...
- jaki byłby koszt takiego zderzaka,
- czy bedzie tak idealnie pasować do CA jak zderzaki które zamówił moj kolega Adrian do CB ?? bo jak z nim przymierzałem rs-a i tylny zderzak to chyba trzeba byc "MISTRZEM ŚWIATA" zeby ów zderzaki spasować do corsy...
to tyle z mojej strony, prosze potraktowac mojego posta jako zapytanie a nie robienie komus antyreklamy, a jesli juz ktos chce zbluzgac mojego posta to prosze na pw..
pozdrawiam
ps., moja corsa jest aktualnie rozebrana i raczej w tym roku jezdzic nie bedzie bo szykuje sie pare radykalnych zmian i zderzak do CA po lifcie mam leżec odkręcony, ale nie jestem z wawy a z rudy ślaskiej ...
i tu pytanie do konstruktora...
- jaki byłby koszt takiego zderzaka,
- czy bedzie tak idealnie pasować do CA jak zderzaki które zamówił moj kolega Adrian do CB ?? bo jak z nim przymierzałem rs-a i tylny zderzak to chyba trzeba byc "MISTRZEM ŚWIATA" zeby ów zderzaki spasować do corsy...
to tyle z mojej strony, prosze potraktowac mojego posta jako zapytanie a nie robienie komus antyreklamy, a jesli juz ktos chce zbluzgac mojego posta to prosze na pw..
pozdrawiam
ps., moja corsa jest aktualnie rozebrana i raczej w tym roku jezdzic nie bedzie bo szykuje sie pare radykalnych zmian i zderzak do CA po lifcie mam leżec odkręcony, ale nie jestem z wawy a z rudy ślaskiej ...

C20XE juz niedługo
- scotty
- Swój
- Kontakt:
zeby wszystko bylo jasne co do dokladnosci produktow do CB to przod byl mojej produkcji ale kopiowalem go z takiej kopii jaka mialem pod reka i nie sprawdzilem wczesniej jak to pasuje to wyszlo jak wyszlo jak bylo za drogo to zawsze mozna kupic oryginal od dietricha za troche wiecej zl
a tyl to nie moja produkcja tylko go zalatwilem i nie moglem gwarantowac jego dopasowania. zreszta dla chcacego nic trudnego i przy projekcie Basisty corsy i tak zderzaki powinny ulec przerobce, a po wtore zderzaki ma juz kilka dobrych miesiecy , za ktore nie wzialem ani zlotowki po to tylko aby spokojnie mogl ukonczyc projekt, koncepcja mu sie zmienila i mi je odsyla to chyba pod tym wzgledem jestem dosc pozytywnym kolega klubowym, a dopasowanie zderzaka do karoserii auta to nie taka wielka sztuka wystarczy troche dobrych checi.
Tym postem zrobiles mi antyreklame dlatego chetnie "nie sprzedam" ci tego zderzaka abys nie mial problemow z jego dopasowaniem
pozdrawiam
a tyl to nie moja produkcja tylko go zalatwilem i nie moglem gwarantowac jego dopasowania. zreszta dla chcacego nic trudnego i przy projekcie Basisty corsy i tak zderzaki powinny ulec przerobce, a po wtore zderzaki ma juz kilka dobrych miesiecy , za ktore nie wzialem ani zlotowki po to tylko aby spokojnie mogl ukonczyc projekt, koncepcja mu sie zmienila i mi je odsyla to chyba pod tym wzgledem jestem dosc pozytywnym kolega klubowym, a dopasowanie zderzaka do karoserii auta to nie taka wielka sztuka wystarczy troche dobrych checi.
Tym postem zrobiles mi antyreklame dlatego chetnie "nie sprzedam" ci tego zderzaka abys nie mial problemow z jego dopasowaniem
pozdrawiam

-
Górniol
- Nowy
- Kontakt:
nie to nie sory pisalem po dobroci widze ze negatywnie nastawiles sie do mojej osoby a nie o to chodzi bo przecież forum to miejsce gdzie ludzie powinni sie wypowiadać i pisac to co mysla....
skoro masz takie zdanie a nie inne i tak sie wypowiedziales to oczyswiscie Twoje zdanie, nie powiem wolałbym miec zderzak gsi a nie standard, wytłumaczyłeś wszystkim dlaczego owe zderzaki nie spasowaly chodz palec mnie swedzi nie napisze wiecej na ten temat..... powtarzam nie chce robic Ci antyreklamy, podejrzewam ze gdybym mial wiecej postow Twoja odpowiedz w stosunku do mnie byla by inna ale jest jaka jest, ...
nie krytykuje Twojej pracy bo jak narazie nikt nie zabrał sie za podobne rzeczy a Ty masz ambicje, chcesz ludziom; uzytkownikom CA ułatwic dostęp do jak wszyscy wiemy raczej unikanych zderzakow gsi do CA, jak sam sie orientuję to kupno takiego zderzaka nie jest łatwą sprawą, i prawie graniczy z cudem, mam do Twojej osoby wielki respect bo jestes starszy odemnie, miales corse z fajnym moturem(trudno skonczylo sie jak skonczylo tyle dobrze ze nic ci sie nie stało) etc etc, chodz śledze to forum na bieżąco mało sie udzielam.
i jeszcze raz proszę nie besztaj mnie z góry na dół potraktuj mój poprzedni post jako pytanie i prosze odpowiedz jaki jest przypuszczalny koszt owego tematycznego zderzaka a kwestie spasowania zostawmy userom którzy go będą mieć; zakupią itd.... Moze zmienisz zdanie na moj temat i moją wypowiedz odróżniająca się od praktycznie wszystkich innych w tym temacie.
jeszcze raz sory ... ale pisze to co myśle....
pozdrawiam
jeszcze raz przepraszam za szczerosć...
jestem jaki jestem
ps.. przy projekcie Adriana w zderzakach oryginalnych od CB, które aktualnie jezdzą na corsie nie ma żadnej rzeźby, przeróbek ani zmian.... raczej poszerzenia nadkoli sa zrobione pod oryginalne zderzaki... jak kto ma jakies zapytanie niech zabyta Adriana najlepiej jak sam odpowie lub wypowie sie tutaj ...
skoro masz takie zdanie a nie inne i tak sie wypowiedziales to oczyswiscie Twoje zdanie, nie powiem wolałbym miec zderzak gsi a nie standard, wytłumaczyłeś wszystkim dlaczego owe zderzaki nie spasowaly chodz palec mnie swedzi nie napisze wiecej na ten temat..... powtarzam nie chce robic Ci antyreklamy, podejrzewam ze gdybym mial wiecej postow Twoja odpowiedz w stosunku do mnie byla by inna ale jest jaka jest, ...
nie krytykuje Twojej pracy bo jak narazie nikt nie zabrał sie za podobne rzeczy a Ty masz ambicje, chcesz ludziom; uzytkownikom CA ułatwic dostęp do jak wszyscy wiemy raczej unikanych zderzakow gsi do CA, jak sam sie orientuję to kupno takiego zderzaka nie jest łatwą sprawą, i prawie graniczy z cudem, mam do Twojej osoby wielki respect bo jestes starszy odemnie, miales corse z fajnym moturem(trudno skonczylo sie jak skonczylo tyle dobrze ze nic ci sie nie stało) etc etc, chodz śledze to forum na bieżąco mało sie udzielam.
i jeszcze raz proszę nie besztaj mnie z góry na dół potraktuj mój poprzedni post jako pytanie i prosze odpowiedz jaki jest przypuszczalny koszt owego tematycznego zderzaka a kwestie spasowania zostawmy userom którzy go będą mieć; zakupią itd.... Moze zmienisz zdanie na moj temat i moją wypowiedz odróżniająca się od praktycznie wszystkich innych w tym temacie.
jeszcze raz sory ... ale pisze to co myśle....
pozdrawiam
jeszcze raz przepraszam za szczerosć...
jestem jaki jestem
ps.. przy projekcie Adriana w zderzakach oryginalnych od CB, które aktualnie jezdzą na corsie nie ma żadnej rzeźby, przeróbek ani zmian.... raczej poszerzenia nadkoli sa zrobione pod oryginalne zderzaki... jak kto ma jakies zapytanie niech zabyta Adriana najlepiej jak sam odpowie lub wypowie sie tutaj ...

C20XE juz niedługo
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
@Górniol:
1. Do takich rzeczy jest PW
2. Nie wypowiadaj sie za innych, to sprawa Adiego i Scottiego i nie widze najmniejszego sensu zeby ktokolowiek sie w to mieszal tymbrdziej ze jakos nie widze zeby Basista tu pisal jakies swoje zale, poza tym na ile udalo mi sie go poznac to napewno zrobil by to na innej drodze niz piszac na forum
3. Nie dziw sie Scottiem ze mogl sie poczuc urazony, publicznie go pomowiles
4. PEACE
@Scotty
czy Twoj podpis oznacza ze cos sie zaczyna rodzić fajnego?
1. Do takich rzeczy jest PW
2. Nie wypowiadaj sie za innych, to sprawa Adiego i Scottiego i nie widze najmniejszego sensu zeby ktokolowiek sie w to mieszal tymbrdziej ze jakos nie widze zeby Basista tu pisal jakies swoje zale, poza tym na ile udalo mi sie go poznac to napewno zrobil by to na innej drodze niz piszac na forum
3. Nie dziw sie Scottiem ze mogl sie poczuc urazony, publicznie go pomowiles
4. PEACE
@Scotty
czy Twoj podpis oznacza ze cos sie zaczyna rodzić fajnego?
Było c14se
- scotty
- Swój
- Kontakt:
po prostu poruszyla mnie sprawa jak czlowiek nie bedacy strona moze sie wypowiadac na ten temat, ja i adrian nie mamy zalu do siebie ze cos nie pasuje itd wszystko jest zalatwione w jak najlepszym porzadku, a ty wyskakujesz tu z jakims mistrzem swiata , wyglada na to ze produkt jest tak z dupy ze mozna go polozyc tylko na smietnik. Kilka zderzakow sprzredalem w klubie i kazdy kto chcial to sobie przerobil ta wade chociazby ren w combo i nie widac tam jakiejs tragedii. a jezeli wedlug ciebie pasuje oryginalny zderzak gsi do nadkoli to sorki mamy 2 rozne poglady ( ja sie nie dziwie adrianowi ze nie przerabial zderzaka oryginalnego bo szkoda by bylo go zniszczyc ) ale wedlug mnie to nie jest robota dokonczona i dlatego mialbyc rs zalozony i wyprofilowany tak aby gralo to w calosci (zerknij na rena nadkola ( sory ren ze sie na ciebie ciagle powoluje
)). z tylem jest dokladnie to samo . dlatego nie dziw sie ze mnie to wkurzylo totalnie
co do avataru to robi sie juz male conieco:)
tylko brak czasu aby auto odstawic do mistrza mechaniki na
wsadzenie wiekszej dmuchawki i ic.
co do avataru to robi sie juz male conieco:)
tylko brak czasu aby auto odstawic do mistrza mechaniki na
wsadzenie wiekszej dmuchawki i ic.

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@scotty
Szkoda stary ze dopiero teraz sie za to wzialem kiedy juz corsy nie mam
No ale coz ... moze popodziwiam twoj produkt u innych na corsach bo jak zrobisz tego GSI to pewnie bedzie to standard w CTM
A z qomo to ci nie polecam ukladow ... ja na rozporke czekam juz chyba z pol roku. Wiec ty na zderzak mozesz czekac tez tyle.
Pozdrowienia dla qomo
Szkoda stary ze dopiero teraz sie za to wzialem kiedy juz corsy nie mam
No ale coz ... moze popodziwiam twoj produkt u innych na corsach bo jak zrobisz tego GSI to pewnie bedzie to standard w CTM
A z qomo to ci nie polecam ukladow ... ja na rozporke czekam juz chyba z pol roku. Wiec ty na zderzak mozesz czekac tez tyle.
Pozdrowienia dla qomo
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją