Śmieszne zdarzenie

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Retox
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Śmieszne zdarzenie

Post autor: Retox »

Ale miałem ostatnio, a konkretnie dzisiaj śmieszne zdarzenie. Stałem w kolejce do przejazdu gdzieś w środku owego "ogonka". Jako , że pogoda słoneczna szybki oraz szyberek otwarte na max. Do tego muzyka napier.... niemiłosiernie 8-) . Patrzę - a po mojej prawej stronie przechodzi starsza pani, można zaryzykować stwierdzenie, że już "wczesna babcia" :-D . Minęła mój samochód , po czym wróciła się i skierowała swoje kroki w stronę moich drzwi. Myślę sobie : oho , coś się kobicinie nie podoba i zaraz zacznie mnie opier.. . Nic z tych rzeczy. Wsadziła głowę do auta przez szybę i mówi coś z uśmiechem. Ściszyłem muzę, aby usłyszeć o co jej chodziło, a ona do mnie z tekstem czy bym jej nie podwiózł :)20 . Spoko - myślę sobie : wsiadaj baciu i mocno się trzymaj :)23 :-D . Tym tekstem o podwiezienie to mnie rozbroiła. Jedziemy , a ona do mnie : takim autem jadąc w dalszą podróż to można się wygrzać :)20 . Myślałem , że padnę. Nie wiem o co jej chodziło. Może o to , że przez całą jazdę słońce waliło jej po licu. Mam nadzieję, że o to :-D . Podwiozłem ją na samo miejsce , czyli pod kościół i rozstaliśmy się w miłej atmosferze.
Zastanawiające jest to dlaczego z całej kolejki aut wybrała akurat mnie. Może to jakaś emerytowana audiofilka :-D , a może ten żółty lakier tak działa na laski :-D . Nie wiem i pewnie się nie dowiem.
W każdym bądź razie miło jest komuś zrobić choćby małą przysługę , bo potem się ma dobry humor przez resztę dnia :)12 .
"...Wenn wir durch die City düsen,
süßen Ladies uns mit Küsschen grüßen..."
PABLO
Swój
Kontakt:

Post autor: PABLO »

Retox a ile Cors stało w korku ?? :D
Szła i znalazła tę NAJ furkę i wsiadła......
Obrazek
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

ROTFL :) totalny odlot :) ja tez tak chce!!!
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: AdamXXL »

Corsiawki mają TO coś w sobie. Ja podwoziłem "babine" na dworzec PKP :0 :D
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

:-D :-D :-D :-D
babcia zobaczyla corsinke i miala ochote na ostra jazde... 8-)
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

Retox - napisze tylko jedno - wiecej takich tekstow i lzy zaleja mi oczy ze smiechu :-D Dales popalic !!! :)2
Co do samej akcji.....hmmm...... co w tym dziwnego - Corsa ma to cos w sobie i uwazaj - dalej bedzie jeszcze lepiej :)2 :)23 :-D
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

o staaaary!!! ROTFL!!! :lol:

naprawde niezly tekst - juz myslalem, ze bedzie sie drzec na Ciebie, ze za glosno, albo zwymysla Cie od mlodych debili (jak mnie wczoraj :( ) a tu takie kojko... niezle. :lol: :lol: :lol:
c20rsa, czlowieku meeen!
PABLO
Swój
Kontakt:

Post autor: PABLO »

Moim zdaniem kopnął ciebie zaszczyt, tyle samochodów i ty jeden jedyny i ona sama chm..... Troszke romantyczne :grin: :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Retox to uważaj bo niedługo nie będziesz się mógł opędzieć od tych "babinek" i co wtedy zrobisz. Jeszcze Ci jakiś "dziadunio" gwoździem po masce przejedzie, że jego "laskę" wyrywasz 8-)
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”