II Miejsce w Car Audio w Skarbmierzu
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
UcHO
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Fridek: chodziło mi o szerokość i wysokość sceny, wszystko sie da
jezeli chodzi o sprzet to (aktualnie i juz pewnie ostatecznie):
- j.s. CLARION Pro-Audio
- wzmacniacz dls a7
- kicki Polk Audio
- gwizdki Morel Supremo
- Subwoofer Carvin Vega
- kable Dls, pradowe caliber
cały samochód wygłuszony dynamatem itd
Mowia ze ubogo
ale mnie to kosztowało niezly woreczek srebrników 
jezeli chodzi o sprzet to (aktualnie i juz pewnie ostatecznie):
- j.s. CLARION Pro-Audio
- wzmacniacz dls a7
- kicki Polk Audio
- gwizdki Morel Supremo
- Subwoofer Carvin Vega
- kable Dls, pradowe caliber
cały samochód wygłuszony dynamatem itd
Mowia ze ubogo
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
jezeli chodzi o scene, to pomiar jest mierzony za pomoca kompa i specjalnej czujki, na jakiej zasadzie to działa nie wiem... wlasnie za to placilem najwieksza kase (wiekszosc instalacji wlasnie poza montazem kickow, cykaczy wykonałem sam
) np. ta zabawka mierza wysokosc i szerokosc sceny podczas zawodow pasca
za ktorej wielkosc dostaje sie punkty jak pewnie wiesz
co do radyjka to mam modelik 9255, troszke ma niedopracowan jezeli chodzi o menu, ale da sie zyc
vega of corsa nie siedzi w corsie
a kolorek trafiles, tylko do niczego mi nie pasuje, no jedynie do czerwonych wskazówek, oczywiscie mowa o vedze 12d4
zastanawia mnie tylko jedno, wiedzac jakiej wielkosci jest a7, wiem jaki jest bagaznik w corsie, nie wiem tylko jaka macie skrzynie do suba, zastanawiam sie jak wy to wszystko tam zmiescicie
a co do grania to jestem zadowolony, cale autko procz dachu jest wygluszone , jest tylko jeden mały problem
, ale o tym moze pozniej na PW
pozdrawiam
co do radyjka to mam modelik 9255, troszke ma niedopracowan jezeli chodzi o menu, ale da sie zyc
vega of corsa nie siedzi w corsie
zastanawia mnie tylko jedno, wiedzac jakiej wielkosci jest a7, wiem jaki jest bagaznik w corsie, nie wiem tylko jaka macie skrzynie do suba, zastanawiam sie jak wy to wszystko tam zmiescicie
a co do grania to jestem zadowolony, cale autko procz dachu jest wygluszone , jest tylko jeden mały problem
pozdrawiam
-
fridek
- Świeżak
- Kontakt:
musze cie zmartwić
to co kiedyś mierzyli na zawodach PASCA (bo już tego nei robią to był pomiar RTA czyli pomiar widma tojego systemu i nic więcej, scene ocenia się się za pomocą kilku utworów na płycie i podliczasz punkty na podstawie mapy z wzorcowym rozlokowaniem w przestrzeni na scenie źródeł dzwięku. Adi A7 planuje wkłądać do B a ja już mam w A, tylko moim problemem jest to, ze żadna ubezpieczalnia nie chce mi autka ubezpieczyć. (vega to też w10d4)
Odezwij się na gg to chętnie zamienie słówko 2340925