noo to ja to ewentualnie moge twoja rejstracje pooglądaćKotlin pisze:GT TUrbo 1:30:21(na s1 mialem 1:28:)
GTI 1:39:XX
GT 1:38:xx
Trenowac chlopaki bo teraz jestem w spadkowej formie
Live for Speed
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Corstek
- Nowy
- Imię: Tomek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja narazie tez kiepsciutko - 1.46 i przy roznych ustawieniach caly czas to samo. Ale dzisiaj mialem smieszna jazde, bo nie jezdzilem z 2,5 dnia, troszke
pogralem w tego LFS'a i dzisiaj na ulicy zlapalem sie na tym, ze dodajac gazu stwierdzilem, ze w koncu furka przyspiesza, a nie tak jak w gierce
, a przeciez mam tylko 60km.
Innymi slowy slabo w tej gierce z poczuciem predkosci

pogralem w tego LFS'a i dzisiaj na ulicy zlapalem sie na tym, ze dodajac gazu stwierdzilem, ze w koncu furka przyspiesza, a nie tak jak w gierce
Innymi slowy slabo w tej gierce z poczuciem predkosci
B x14sz
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
jakby ktos mial ochote to dzisiaj o 22 robimy jakis maly turniej, ja stawiam serwer, nazywa sie oczywiscie markos, haslo to markos, jedziemy wszyscy przednionapedowka na ustawieniu race_1 bez zadnych modyfikacji, zapraszam
jakby ktos nie mial, albo mial jakas stara wersje (tak jak ja wczoraj
) to swieza mozna zasac stad: http://www.liveforspeed.net/?page=downloads
do zobaczenia na torze
kotlin, nie kiluj mnie za mocno, bo po kilku godzinach jezdzenia nie moge zejsc ponizej 1:42-43 
jakby ktos nie mial, albo mial jakas stara wersje (tak jak ja wczoraj
do zobaczenia na torze