Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
witam
dzis sie dowiedzialem u mechanika ze moje combo kiedys mialo jakis dzwonek bo przedni pas jest skrzywiony
prawe kolo mam o 2cm do tylu w stosunku do prawego
koszmar, w dodatku nie moge nigdzie kupic mocowania drazkow trakcyjnych i caly czas mi bryke sciaga w lewo znam jedynie cene katalogowa: 211PLN brutto za sztuke
nie chce byc wscipski ale musiał byc porządnie walniety skoro masz taką rużnice
ale najwarzniejsze ze ci opon nie zdziera a to da sie wyprowadziic wystarczy te trzy otwory z przodu rozpilowac i pociągnąć kolo do przodu i oczywiście pojechac na geometrie samochodu
RENiu nie beksaj nie jest aż tak żle. U mojego ojca w fordzie to aż półośka ze skrzyni wypadała jak samochodem bujnęło przy skręconych kołach w prawo. Okazało się że to Amortyzator krzywy był.
Jak Ci opon nie drze to OK ale ściąga nieprzyjemnie wiem ...
coz na geometrii wyszlo ze cos gdzies jest krzywo bo kolo bylo polozone o jeden stopien za bardzo ale konkretnie sie dowiedzialem o co chodzi dopiero niedawno jak robilem mocowania drazkow trakcyjnych, teraz musze zrobic badania plyty i przeanalizowac jak to naprawic zeby bylo dobrze ...