Poświetlenie nawiewu
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: diody
zgadza sie, ale u mnie tez na diodach potencjometr nie dziala...Foxaro pisze:Ja też mam diody i idzie regulowac intensywność świecenia(własnie do tego służy potencjometr)
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
Re: diody
no to albo macie ciulskie diody (chociaż wątpie, dioda to dioda - anoda katoda nic prostrzego) albo coś z potenciometrami (moze inaczej podłaczne nie przez potenciometr)pirat pisze:zgadza sie, ale u mnie tez na diodach potencjometr nie dziala...Foxaro pisze:Ja też mam diody i idzie regulowac intensywność świecenia(własnie do tego służy potencjometr)
-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
Hehehe rozwalilem to zamo heh nie mam do dzis-=kLaRi=- pisze:Ja wogole zdupczylem wl swiatel ,rozbieralem go i mi przeskoczyl noz i polamala mi sie ta ceramiczna plytka odpowiedzialna za pokretlo od sciemniania podswietlenia deski .teraz dziala ,bo ja pokleilem ,zeby sie tylko trzymala ale dziala sama koncowka i swieci na max ,ale moge skrecic o jakis 1cm w dol,wiec uwazajcie na to ,bo dosc delikatnie to robilem i sie stalo.
widzialem w astrze tam wyglada jak by byl na karton(kawalrek plastiksu) nawiniety drucik (ruzna odlegloasci miedzy zwojami )musze sprobowac chyba ze ktos z gory mi powie ze nie zadziala
..::CTM#117::..