Wych...jany!!!!!

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
krisso
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Wych...jany!!!!!

Post autor: krisso »

Kazdy pewnie pamieta post o czarnej tapicerce...otoz koles nie pojawil sie w umowionym miejscu.Z poczatku myslalem ze moze cos sie stalo bo mial jechac w nocy z soboty na niedziele a jak wiadomo pogoda w polsce utrudnila wtedy jazde bardzo wielu osobom.Telefony (dwa numery) kolesie wydaja sie byc gluche-poza zasiegiem-niedosteone,jak kto woli.Dzisiaj postanowilem jakos moze sprobowac podrazyc temat.Dodzwonilem sie do urzedu gminy miasta "Peczyce" a potem do sołtysa wiochy tego kolesia,i cóż?? Otóż nie jestem pierwszą osobą która szuka Pana Romana Łęzaka i w dodatku adres który foguruje przy numerze konta owszem funkcjonowal ale 5lat temu-poziej w maleńkich "niesporowitych" nikt Pana Romana nie widzial.Nie wiem sam co o tym myśleć i zastanawiam się czy może się nie myle w swoich podejrzeniach.Może czlowiek leży w szpitalu i poprostu zniknal dla otoczenia albo ma jakis inny klopot...poczekam tydzien,potem chyba moge uznac ze Pan Łęzak zaginął-szkoda tylko że razem z moją zaliczką :-x
Nie wiem jak to jest że chodzi po tym świecie tylu chu..ów,brak mi słów po prostu.

P.S. A co do tapicerki to temat aktualny więc jakby ktoś coś wiedział lub zna kogoś kto sprowadza to prosze o kontakt.Choć pewnie na poważnie poszukam od przyszlego miesiąca bo teraz troche funduszy poszło w błoto :-x
Pozdro-i jak ktoś w ogłoszeniu trafi na numer :
500503678
lub
505707865
i Pana Romana Łęzaka to radze omijać szerokim łukiem lub mu nawtykać!
COMA-PIERWSZE WYJŚCIE Z MROKU !!!!!!!!!!
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

wspolczuje, wez tu komus zaufaj ... Polska to piekny kraj :-(
UhU
Nowy
Kontakt:

Post autor: UhU »

Dobrze że wpłaciłeś zaliczkę a nie całość.... ale jak widać najlepiej jest z ręki do ręki - widzisz za co płacisz :(
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

zaplaciles zaliczke czlowiekowi, ktorego na oczy nie widziales i nie znasz? rewelacja. pogratulowc zdrowego rozsadku.
nie ma co pierdolic, ze koles jest nieuczciwy, bo takich jak on tysiace. nastepnym razem trzeba poprostu myslec jak sie cos robi. tyle ode mnie.

na przyszlosc bedzie nauczka.
Obrazek
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: AdamXXL »

nie uważasz, że było to trochę za piękne. zamieni się .. przywiezie..

niestety, ale sporo osób zwłaszcza na allegro to kanciarze! szkoda, że trzeba uczyć się na własnyuch błędach.
Obrazek.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd
Budzio
Swój
Kontakt:

Post autor: Budzio »

AdamXXL pisze:nie uważasz, że było to trochę za piękne. zamieni się .. przywiezie..

niestety, ale sporo osób zwłaszcza na allegro to kanciarze! szkoda, że trzeba uczyć się na własnyuch błędach.
tylko jak odroznic tych uczciwych od tych co walki kreca? Nie wszyscy przeciez chce kazdeko wychujac
..::CTM#117::..
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

system komentarzy zalatwia chyba sprawe... :zakrecony:
Obrazek
Budzio
Swój
Kontakt:

Post autor: Budzio »

zawsze jest tam mozliwosc ze cie wyjadfa a najgorsze sa okazje wtedy to ciezko wyczuc szczegolnie zo koles ma pozytywy ale nie duzo
..::CTM#117::..
krisso
Nowy
Kontakt:

Post autor: krisso »

1)Koleś nie był z allegro więc komentarze można odpuścić
2)Był na maksa wiarygodny-rozmowa była tylko o zaliczce żeby na próżno nie wyjmował wszystkich plastików z samochodu.
3)Sam zadzwonił i podał mi drugi telefon kontaktowy do siebie gdyby z pierwszym było coś nie tak
4)Do warszawy mówił że kursuje co tydzień-dwa bo ma zlecenia na części i ma ludzi którzy mu towar rozwożą.
5)Dzwonił do mnie z pytaniem,że jest w trakcie rozkładania i czy ma klapke bezpieczników też wyjąć bo jest czarna a u mnie chyba szara

Poznalibyście się??!! :0
COMA-PIERWSZE WYJŚCIE Z MROKU !!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

po takiej rozmowie ja bym pewnie zaufal, bo uwazam ze ludzie sa generalnie w porzadku... wiec pewnie tez przejechalbym sie...

przykro mi... tez mialem takie jazdy wiec rozumiem...
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Imię: Michał
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: Staneq »

@krisso współczucia...
Było c14se
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

!markos pisze:system komentarzy zalatwia chyba sprawe... :zakrecony:
Nie zawsze, kiedys prawie kupilem telefon od kolesia, ktory mial 90 pozytywow. Cale szczescie sprawdzilem za co te komentarze i okazalo sie, ze prawie wszystkie byly za jakies schematy po 1PLN.. A ludzie poplacili i tyle widzieli sluchawki.. :-?
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
UhU
Nowy
Kontakt:

Post autor: UhU »

endo pisze:
!markos pisze:system komentarzy zalatwia chyba sprawe... :zakrecony:
Nie zawsze, kiedys prawie kupilem telefon od kolesia, ktory mial 90 pozytywow. Cale szczescie sprawdzilem za co te komentarze i okazalo sie, ze prawie wszystkie byly za jakies schematy po 1PLN.. A ludzie poplacili i tyle widzieli sluchawki.. :-?
No nie zawsze ale w twoim przypadku sie udało. Sprawdziłeś komentarze i to cie uratowało :oko:

Ale też pewnie zaufałbym takiemu kolesiowi skoro Krisso pisze że wyglądał na pewnego człowieka...
Awatar użytkownika
Matex
Nowy
Kontakt:

Post autor: Matex »

Powiem tak iz mam 15 lat to z miłą chcia moge stwierdzic ze Polska to naród złodzieji i ........ brak słow tylko wyrazy wspólczycia !!!

Pozdrowionka
Clean Look :)
ThomasTsT
Nowy
Kontakt:

Post autor: ThomasTsT »

Moj znajomy kupił przez neta jakies czesci do kompa za 500zł... a zamiast czesci dostał sympatycznego MISIA :-D ... ja tylko raz w zyciu zapłaciłem za cos czegonie miałem w reku.. mianowicie sprezyny od Qomo.. co prawda czekałem od czerwca az do Modlina ale dostałem... :oko:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”