....::::WYPADEK::::.....
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
CRITERS
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
....::::WYPADEK::::.....
ELO mam złą wiadomość jestem taki zły że musze gdzieś to wyładować. A więc do sedna sprawy.............. Dzisiaj wieczorem porzyczyłem bratu moją corsiawke bo miał gdzieś sprawe do załatwienia. Ja siedziałem spokojnie w barze i za jakies 20 min dzwoni telefon. Corsiawka rozjebana
no to jade na miejsce wypadku. Jak dojechałem i zobaczyłem to mnie krew zalała. Koleś Fiatem seicento wjechał w dupe mojej biednej corsuni. Rozmawiam z bratem i ten mi mówi że stał na drodze i skręcał w osiedle a koleś na prędkości bez żadnych chamulców sie mu w dupe władował -( nie zauważył pedał........ !#*!(#**&^*($(^&$(&^&*%$). Przyjechała policja , pospisywali , wlepili frajerowi mandat i po temacie. Corsunia ucierpiała poważnie a mianowicie: zderzak tył nie nadaje sie do naprawy tak samo klapa , pas tylni pod zderzakiem , lampa prawa tylnia i co najgorsze prawy błotnik dostałtak mocno że szczelina pomiędzy drzwiami zniknęła
Brat na pocieszenie powiedziałmi mi jeszcze że następny frajer ktury jecahł z przeciwnej strony tak sie zapatrzył gdzieś albo na wypadek że o mały włos nie poprawił by corsy od przodu
Jutro postaram sie zrobić fotosy to zamieszcze na forum. PS. w związku z powyższym poszukuje klape bagażnika (zdrową) zderzak i narazie to będzie tyle. Reszta myśle że będzie nowa.
Pozdrowienia przesyła Criters
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
współczucia stary..
co do niemiec ciężko jest coś znaleźć ja moją kupiłem tam dwa tyg temu ale bylem prawie pod granicą z Holandią a w cenach mozesz sie zorientowac tu:
http://www.mobile.de
http://www.autoscout24.de
co do niemiec ciężko jest coś znaleźć ja moją kupiłem tam dwa tyg temu ale bylem prawie pod granicą z Holandią a w cenach mozesz sie zorientowac tu:
http://www.mobile.de
http://www.autoscout24.de
Było c14se
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
Zaraz będę jechał po mechanika, który zrobi wstępne ogledziny. I wtedy zapadnie decyzja czy szukać corsy w Niemczech czy naciągać to co sie da. Napewno pas tylni bedzie do wymiany i błotnik prawy też będzie nowy. Martwi mnie jedna rzecz, a mianowicie podłoga się pofalowała w bagażniku
:(:(:( Pocieszam sie tym że dach jest nienaruszony. Dzisiaj sie wszystko okarze . Trzymajcie kciuki żeby corsuni nie trzeba było ciąć.
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
podłogą sie bardzo nie przejmuj, kumpel mial pogiętą w thalii po wypadku tez mu ktoś w tyłek wjechał...ale miał spoko fachowca i mu to zrobili pożądnie dodatkow wzmocnili podłoge bagażnika blachą i teraz jest cycuś:)
a co do części to ponoć koło Bielska(jakieś kurniki czy coś takiego)
są jakieś duże szrtoy gdzie można znaleźć wszystko:))
a co do części to ponoć koło Bielska(jakieś kurniki czy coś takiego)
są jakieś duże szrtoy gdzie można znaleźć wszystko:))
Było c14se
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
I po rozmowach. Podłoga powinna dac sie naciągnąć, dach raczej sietryzma seryjnych kształtów
, prawy błotnik będzie wstawiony nowy , pas tylni też a klapa bagażnika , zderzak i lampa tylnia będzie pewnie z giełdy w niedzielę. Jutro pełzne do PZU załatwić formalności i mam nadzieje że będzie OK. No i oczywiście musze poszukać jakiegos dobrego mechanika który mi to wszystko ładnie ponaciąga na płycie a z tym w okolicach Rzeszowa prze...!@##$^&&^* no ale myśle że damy rade. Dzięki chłopaki jeszcze raz za słowa pocieszenia. Będę pisał o wszystkim na bierząco no i fotki mam nadzieje że niedługo tez sie pojawią.