Pożegnanie.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Fillip
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Pożegnanie.
Witam!!!
Dawno mnie tu nie bylo, ale niestety, siła wyższa, strasznie dużo rycia i generalnie totalny brak czasu.
Dziś wyjeżdżam na 3 miesiace do USA i dlatego tez chciałem wszystkim życzyć udanych wakacji a w szczegolnosci udanego zlotu CTM.
Jak tylko bede mial dostep do neta to bede staral sie zdawac wam relacje z ciekawostek zauwazonym na tamtejszych drogach.
Pozdrawiam!!!!
Dawno mnie tu nie bylo, ale niestety, siła wyższa, strasznie dużo rycia i generalnie totalny brak czasu.
Dziś wyjeżdżam na 3 miesiace do USA i dlatego tez chciałem wszystkim życzyć udanych wakacji a w szczegolnosci udanego zlotu CTM.
Jak tylko bede mial dostep do neta to bede staral sie zdawac wam relacje z ciekawostek zauwazonym na tamtejszych drogach.
Pozdrawiam!!!!
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
nie zapomnij pokazać zjadaczom hamburgerów jak się w Polsce wódke pije
a tak na serio to życze Ci zwiedzenia mnóstwa miejsc i przywiezienia wspaniałych wspomnień
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
norm4n
- Nowy
- Kontakt:
milej zabawy.
btw: w charakterze kogo jedziesz i jak zdobyles robote ??? bo szukam pracki na wakacje i cosik mnie zagraniczne wojaze korca ???
btw: w charakterze kogo jedziesz i jak zdobyles robote ??? bo szukam pracki na wakacje i cosik mnie zagraniczne wojaze korca ???
"We who ruled the waters, the earth and sky
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Czesc.
Pracuje tutaj w charakterze Kucharza:):) w zajebistym Hotelu. Kaska nawet niezla, pracy duzo, wiec mozna robic nadgodziny. Nawet ostatnio wpadl mi do glowy pomysl, zeby przywiezc auto stad. patrzylem na ceny i naprawde moza wyrwac faja fure.
Pozdrawiam
Pracuje tutaj w charakterze Kucharza:):) w zajebistym Hotelu. Kaska nawet niezla, pracy duzo, wiec mozna robic nadgodziny. Nawet ostatnio wpadl mi do glowy pomysl, zeby przywiezc auto stad. patrzylem na ceny i naprawde moza wyrwac faja fure.
Pozdrawiam
Fillip---->C T M #157