Co zrobić gdy w twoim bagazniku nie ma juz C20LET :)))))))))
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
oj no dobra dobra.. juz
tak wielkie zamieszanie o taka kupe zlomu

no co! zmeczylem sie, bo wstalem o 4 rano i zasuwalem kilka godzin z kluczami i mlotkiem!!!

a to swinia winowajca zrobionych zdjec!! ulegl namowie gumisia, zeby mnie cyknac jak spie

taaak! jestesmy z siebie bardzo dumni! (gumis z czysta twarza, zdazyl juz umyc, bo prawie lizal ten silnik jak go wyciagalismy
)

a to tak dla niedowiarkow, ze to prawdziwy najprawdziwszy let (z glowica cossiego!) :)17

tak wielkie zamieszanie o taka kupe zlomu

no co! zmeczylem sie, bo wstalem o 4 rano i zasuwalem kilka godzin z kluczami i mlotkiem!!!

a to swinia winowajca zrobionych zdjec!! ulegl namowie gumisia, zeby mnie cyknac jak spie

taaak! jestesmy z siebie bardzo dumni! (gumis z czysta twarza, zdazyl juz umyc, bo prawie lizal ten silnik jak go wyciagalismy

a to tak dla niedowiarkow, ze to prawdziwy najprawdziwszy let (z glowica cossiego!) :)17

- wow
- Post Mistrz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
calkiem niezle spostrzezenie... markos musial byc naprawde zmeczony skoro zasnal przy gumisiowej jezdzie
juz sieraka kiedys pomalowalismy
markos byl tylko zmeczony, wiec kontakt fizyczny nie wchodzil w gre
bo obudzilby sie chlopaczyna... a blado wyglada bo sie nafukal benzyna i plynem do spryskiwaczy 
juz sieraka kiedys pomalowalismy
c20rsa, czlowieku meeen!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@markos
Wiesz co, chyba musimy się razem zmówić i wowowi jakiś numer wyciąć bo on ma chyba jakieś ciągoty do fotografowania ludzi jak spią ze zmęczenia
. Ja też kiedyś uległem temu tylko w moim przypadku było gorzej i mi paznokcie pomalowali i twarz 
Wiem ... zgłosimy go do programu "Mamy Cię" .. i nawet mam już pomysł ... hehe ... dostanie za swoje ...wow drżyj ...
Wiesz co, chyba musimy się razem zmówić i wowowi jakiś numer wyciąć bo on ma chyba jakieś ciągoty do fotografowania ludzi jak spią ze zmęczenia
Wiem ... zgłosimy go do programu "Mamy Cię" .. i nawet mam już pomysł ... hehe ... dostanie za swoje ...wow drżyj ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Fajna jazda chlopaki, kolejny przyklad, ze chciec to moc (zwlaszcza przy wsparciu ze strony klubowych kolegow), Gumis goraco gratuluje zwlaszcza upartosci w realizacji marzen bo wiem, ze od dawna marzyl Ci sie let.. A Flipper moze byc dumny, ze "uchowali" mu sie tacy klubowicze
.
Arts - teraz to dopiero bedzie palenie gumy na spotach!

Arts - teraz to dopiero bedzie palenie gumy na spotach!

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
bardziej pasowaloby zdanie 'ja tez kiedys poleglem'sierak pisze:Ja też kiedyś uległem temu tylko w moim przypadku było gorzej i mi paznokcie pomalowali i twarz
sierak pisze:Wiem ... zgłosimy go do programu "Mamy Cię" .. i nawet mam już pomysł ... hehe ... dostanie za swoje ...wow drżyj ...
c20rsa, czlowieku meeen!