Nowinki na ATS Torun 2004
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
to jeden z postow na f.sr.pl
ja dziekuje za takie imprezy tylko niech to towarzystwo robiace burdel bawi sie w swoim gronie i nie wpada na normalne imprezyCzęść ludzi z ATS jest ostro wygięta w rame .
Lepsze akcje to np grupa ludzi ktora zatrzymywała jadące drogą auto i kazała właścicielowi palic gumy . Dotyczyło to każdego kto się nieszczęsliwie przemieszczał jedną z dróg na ATS . Poprostu grupa młodzienców bez karku nie dawała delikwentom wyjechać ze stworzonego przez nich okręgu dopadali auto hasło zaciągaj ręczny i gaz !!! . No i latający Tarpan hehe przy mnie tarpan strzelił boka z ludzmi na pokładzie to miała być efektowna " renia " a efektem byli spadający z paki ludzie i kilka połamanych kończyn.
Chcesz być bezpieczny na ATS kup CZOŁG
W sumie ATS to takie duże pole więc bydło ma gdzie latać. Tylko czemu normalni ludzie kochający Tuning muszą przez to cierpieć .