[OT] Philips CDi 210 - Video CD - kilka pytań
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
AMFILIADA
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
[OT] Philips CDi 210 - Video CD - kilka pytań
Może nie na temat ale....zwaracam się z pytaniami do tych, którzy zderzyli się kiedyś z odtwarzaczem Philips CDi 210 i tych którzy znają się na wypalaniu CD w formacie Video-CD:
1. Jak (programy, postępowanie) nagrać film w formacie VideoCD tak aby program wkleił do niego napisy z pliku txt ?? Mam coś takiego jak "TheFilmMachine 0.9" ale napisy sa porozwalane po nagraniu i male, nie mozna zmienic ich rozmiaru...
2. Nagralem film w Video CD w Nero 5.5 ale odtwarzacz nie lyka go... co moze byc przyczyna ??
3. Jesli ktos ma Philpsa CDI - prosze o kontak w celu wymiany CDi doswiadczeń moj GG: 6540551, landspeed@o2.pl
1. Jak (programy, postępowanie) nagrać film w formacie VideoCD tak aby program wkleił do niego napisy z pliku txt ?? Mam coś takiego jak "TheFilmMachine 0.9" ale napisy sa porozwalane po nagraniu i male, nie mozna zmienic ich rozmiaru...
2. Nagralem film w Video CD w Nero 5.5 ale odtwarzacz nie lyka go... co moze byc przyczyna ??
3. Jesli ktos ma Philpsa CDI - prosze o kontak w celu wymiany CDi doswiadczeń moj GG: 6540551, landspeed@o2.pl
Ostatnio zmieniony 8 cze 2004, o 23:17 przez AMFILIADA, łącznie zmieniany 2 razy.
-
AMFILIADA
- Nowy
ok spoko panowie... zbieram zamowienia na bezplatne cdromy z ksiazka do Corsy... przesylke oczywiscie tez pokrywam.. przecierz w klubi etrzeba sie dzielic no nie
pomysl logicznie czlowieku zanim zaczniesz rosiewac plotki na moj temat... a co do tematu zapytalem po prostu liczac n apomoc ale skoro nie to dzieki narka
-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
plotki jakie plotki tak jak napisalem w poscie kupie/sprzedam sprzedajesz scany i jeszcze mam sam se sciagac i placic za to nie wymagam zebys rozsylal za free. ja pozwolilem np qomo sciagnac i tisa i nic za to nie chcialem, mimo ze za naet prad tez musialem zaplacic i to podwujnie rtaz jak sciagalem a dwa jak udostepnilem. Zreszta w podobny sposob postepuje tu na forum wiele osob bo wiesz istnieje cos takiego jak zwykla ludzka zyczliwosc. Przeczytajsobie temat ostatni o tisie a zrozumiesz jak sie ksztautuja w tym klubie relacje miedzy forumowiczamiAMFILIADA pisze:ok spoko panowie... zbieram zamowienia na bezplatne cdromy z ksiazka do Corsy... przesylke oczywiscie tez pokrywam.. przecierz w klubi etrzeba sie dzielic no niepomysl logicznie czlowieku zanim zaczniesz rosiewac plotki na moj temat... a co do tematu zapytalem po prostu liczac n apomoc ale skoro nie to dzieki narka
a co do tematu podalem ci linki, a moze co mam przyjechac i powyypalac ci plytki, a ty mnie w zamian kawa poczestujesz czy bede musial za nia zaplacic
Ostatnio zmieniony 8 cze 2004, o 22:53 przez Budzio, łącznie zmieniany 1 raz.
..::CTM#117::..
-
AMFILIADA
- Nowy
no wiec udostepnilem Ci to free (szczegoly na priv) teraz licze na pomoc z CDI... zyczliwosc ladne slowo ale nie koniecznie kiedy trzeba splacac raty za mieszkanie i inne.... ja nie zyje na utrzymaniu mamusi kolego... a to co sprzedaje i za ile to moja dzialka poko co rozdawnictwem sie nie zajmuje bo nikogo tiu ni eznam i jak na razie nikt mi nic tu nie dal... nawet glupiej odpowiedzi nie moge uzyskac widze ze "zepsulem sobie" tu opinie wsrod wielkich samarytaninow... masz ta ksoiazke i nie placz vedziesz mial co rozdawac i berdziesz za to coolllllllllll.... na ra pomylilem chyba kluby....
-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
nie piekl sie kolego dziekuje za link ba konmkretnie za plik naprawde przyda sie. Pozatym nie wiesz jaka jest moja sytuacja majatkowa wiec nie praw moralow. ja tez nikogo nie znam(bynajmniej osobisciue)bo spoty klubowe sa daleko od mojego miasta a mnie niestety nie stac na dojazd, ale wiem ze duzo osob sie rowniez nie zna a i tak sobie pomagaja jak moga. Ja zawsze wychodze z zalozenia dzis ja komus jutro ktos mi. Duzo osob ktore opisuja wracz zdradzaja tajniki swoich modyfikacji musialy najpierw za nie zaplacic fachowcom a i tak sie dziela i mowia nie oczekujac jakis profitow bo nie o to chodzi w tego rodzaju klubie.AMFILIADA pisze:no wiec udostepnilem Ci to free (szczegoly na priv) teraz licze na pomoc z CDI... zyczliwosc ladne slowo ale nie koniecznie kiedy trzeba splacac raty za mieszkanie i inne.... ja nie zyje na utrzymaniu mamusi kolego... a to co sprzedaje i za ile to moja dzialka poko co rozdawnictwem sie nie zajmuje bo nikogo tiu ni eznam i jak na razie nikt mi nic tu nie dal... nawet glupiej odpowiedzi nie moge uzyskac widze ze "zepsulem sobie" tu opinie wsrod wielkich samarytaninow... masz ta ksoiazke i nie placz vedziesz mial co rozdawac i berdziesz za to coolllllllllll.... na ra pomylilem chyba kluby....
Co do odpowiedzi podalem ci linki ja z tamtad wszystkigo sie dowiedzialem o vcd i itp acha mozeez jeszcze looknac TU
Zreszta ja nie jestem tu po to zeby moraly prawic no chyba ze shreekowi ,pocieszny z niego ogr
I licze ze twoja decyzja o odejsciu z klubu jest chwilowa i pod wplywem emocji i ze jeszcze uda nam sie popostowac w lapsiejszej atmosferze
..::CTM#117::..