i tym sposobem, wiem gdzie potestowac samochod
...po powrocie z poznania
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
...po powrocie z poznania
stwierdzam, ze to fajne miasto! naprawde... ludzie przyjazni, nie ma korkow... no i jest fajna autostrada... moze nie szczyt marzen, ale fajnie... przez to ze platna to i calkiem pusta...
lump po swapie przejdzie tam testing.
c20rsa, czlowieku meeen!
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
A widizales trykajace koziolki?
Miasto fajne, ale z korkami to bym nie przesadzal. Dzieki obwodnicy jest tak dobrze, ale jeszcze nie dawno jak byla stara obwodnica, to sie rekordy bilo w szczytach, a koleiny miejscami same Cie prowadzily
A propos autostrady. Tu jest swietny przyklad, ze Polak potrafi. Bramki od autostrady zrobili w polowie dystansu. Ludzie zjezdzaja zjazdem wczesniej, objezdzaja przez 2 chyba wioski i wracaja na autostrade z bramkami.
A autostrada jest pusta, bo duzo ludzi woli zaoszczedzic pare groszy i jedzie stara "dwojka".
Pozdrawiam
Miasto fajne, ale z korkami to bym nie przesadzal. Dzieki obwodnicy jest tak dobrze, ale jeszcze nie dawno jak byla stara obwodnica, to sie rekordy bilo w szczytach, a koleiny miejscami same Cie prowadzily
A propos autostrady. Tu jest swietny przyklad, ze Polak potrafi. Bramki od autostrady zrobili w polowie dystansu. Ludzie zjezdzaja zjazdem wczesniej, objezdzaja przez 2 chyba wioski i wracaja na autostrade z bramkami.
A autostrada jest pusta, bo duzo ludzi woli zaoszczedzic pare groszy i jedzie stara "dwojka".
Pozdrawiam
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
trykajace... uhm... nie-e... trykanie dziwnie mi sie kojarzypirat pisze:A widizales trykajace koziolki?![]()
po tym co sie dzieje w warszawce to dla mnie poznan przynajmniej przez ostatnie dwa dni to byl lajcik straszny...pirat pisze:Miasto fajne, ale z korkami to bym nie przesadzal.
c20rsa, czlowieku meeen!
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Zobaczysz Ty jutro naszą gościnność, Szwagier bierz tą pałkę do bagażnika, a co do Poznania, dla mnie super miasto, bardzo mi się podoba, szczególnie ulice i tak jak napisał WoW prawie nie ma korków...arts pisze:miasto fajne .... ale ludzi pod wzgledem "mily" to chyba nikt nie przebije tych z wschodnich Polskich kresow
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Re: ...po powrocie z poznania
Żal tylko Tomek że do mnie na kawkę nie wpadłeś, pogadalibyśmy sobie o 1.4.....wow pisze:stwierdzam, ze to fajne miasto! naprawde... ludzie przyjazni, nie ma korkow... no i jest fajna autostrada... moze nie szczyt marzen, ale fajnie... przez to ze platna to i calkiem pusta...
i tym sposobem, wiem gdzie potestowac samochodlump po swapie przejdzie tam testing.
Na tej autostradzie(części nieodpłatnej 14km) w nocy robimy często SR, i jedynie zjawia się służba patrolująca autostrady.
Ale zapraszam bardzo następnym razem- będziesz miał z kim przetestować corsę!!!!!!
P.S. Korki też mamy- może WOW jeździł w nocy czy co???

-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
Uwazaj, mojego kumpla tam zatrzymali. Nawet sie nie kryli, ale jak lecisz swoje to swiat sie szybko przewijawow pisze:i tym sposobem, wiem gdzie potestowac samochodlump po swapie przejdzie tam testing.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
ta.. a ja dzisiaj uslyszalem od autora cytatu, ze z ta kierownica i z tym zawiasem moj samochod nie nadaje sie na proste dlugie drogi, tylko trzeba nim caly czas skrecac i mocno zaciagac szelkiwow pisze:i tym sposobem, wiem gdzie potestowac samochodlump po swapie przejdzie tam testing.

-
Jedrus
- Swój
- Kontakt:
tiaaaa - tylko że ta nowe obwodnica to się w polu kończy i stara obwodnica zapchana jest tak jak byłapirat pisze:Miasto fajne, ale z korkami to bym nie przesadzal. Dzieki obwodnicy jest tak dobrze, ale jeszcze nie dawno jak byla stara obwodnica, to sie rekordy bilo w szczytach, a koleiny miejscami same Cie prowadzily
Tak jest "tiry" idą "starą dwójką" ale kupują podrapiane kwitki i rozliczają w firmie.pirat pisze:A autostrada jest pusta, bo duzo ludzi woli zaoszczedzic pare groszy i jedzie stara "dwojka".
W tym po&^$^$m kraju nigdy nie bedzie dobrze
Jestem zły na Polskie drogi (trasa W-Wa-Wyszków-Białystok-Łomża-Olsztyn-Elbląg-Toruń-Bydgoszcz-Piła-Gorzów Wlkp-Poznań-Wawa) w 4 dni dala mi w kość.
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny) 
CTM#119
CTM#119
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Ale zeby ominac dwojke, dwa lata temu jechalem ze Sremu (w sumie nie daleko do Poznania) jakos bokiem przez Leczyce i na Sochaczew i musze Wam powiedziec, ze byl to dobry wybor. Droga prawie pusta, bez kolein i ani pol policjanta, bo by z glodu zdechli
No i co najwazniejsze troche bezpieczniej, bo nie jezdzily ciezarowki, ani waciaki na celnych blachach.
polecam
pozdrawiam
polecam
pozdrawiam
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
W ostatnim Automaniaku jest odpowiedz, dlaczego w Poznaniu nie ma korków, chociaż to tak nie do końca prawdawow pisze:stwierdzam, ze to fajne miasto, nie ma korkow....