Ma moze ktos skadanka hh w ktorej nie przeklinaja, bo chcialbym do samochodu wziasc, a jak stary uslyszy ze klna to chyba mnie opier****
Skladanka hip-hopowa
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Lukiso
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Skladanka hip-hopowa
Moze to troche nie typowe wiec prosze mnie nie karac 
Ma moze ktos skadanka hh w ktorej nie przeklinaja, bo chcialbym do samochodu wziasc, a jak stary uslyszy ze klna to chyba mnie opier****
, stacje radiowe robia sie po woli nudne. Natomiast techno ktore mam to juz chyba wszystko ojciec slyszal 
CTM -->187<--
-
Lukiso
- Nowy
- Kontakt:
heh, jesli sie troche znacie to pomozecie mi wybrac z tych albumow (takie tylko mam)
usuwam liste
usuwam liste
Ostatnio zmieniony 1 gru 2003, o 08:02 przez Lukiso, łącznie zmieniany 1 raz.
CTM -->187<--
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
hehe jakieś skojarzeniaLukiso pisze:heh, jesli sie troche znacie to pomozecie mi wybrac z tych albumow (takie tylko mam)
Aura & Gruber - To Wpada W Ucho PL2003-DemoHTC
Jeżeli chodzi o te to za większośc z nich ojciec da Ci po uszach
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
A ja nie rozumiem, skoro masz te plyty to chyba je znasz i wiesz co mozesz wybrac, nie? A w wyborze Ci nie pomoge bo pomimo tego, ze lubie ta muzyke to nigdy jej nie sluchalem pod katem gdzie mniej a gdzie wiecej przeklinaja.. Proponuje wrzucic cos po angielsku lub francusku tak zeby ojciec nie rozumial 

-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
Mysle ze bedziesz mial trudny wybor. HH to taka muza w ktore przeklinanie to norma
. nawet jak znajdziesz jakas bez przeklenstw to beda rymowac o paleniu trawy waleniu koksu itd.
z polskich takich w miare to moze byc eldo ew grammatik moze owal troche tez stanowcze nie powiedz Molescie ewenement Paktofonice Borixonowi Voltowi i Tede
..::CTM#117::..