mokro, szybko, kiepski zakret.. bum!
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- endo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
mokro, szybko, kiepski zakret.. bum!
Jechalem sobie dzis w strone Marek trasa torunska i na wysokosci M1 wyprzedzila mnie bmka 5 (stara), nawet chcialem za nia pociagnac, ale leciala ze 130 i sobie darowalem, dojechalem do zjazdu na marki (ten zakret, o ktorym pare razy bylo juz pisane), wszystkie samochody prawie sie zatrzymaly, mazda 626 stala zachaczona na poboczu, a beta wbila sie w barierke, z lewego pasa zjechal nowy granatowy passat, wysiadl gosc w gajerze, kulturalnie wyciagnal koguta, lizak i zapalil strobo z przodu (jaka kultura teraz w policji
). A pani z bety chyba pojechala z lewego pasa na wprost na skroty, tylko najbardziej mnie dziwi ze ona byla miejscowa i nie wiedziala, ze ten zakret jest wyprofilowany nie w ta strone co powinien..

-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
Czy ona byla miejscowa czy nie to moim zdaniem nic nie wnosi. Coraz wiecej ludzi bez wyobrazni smiga po naszych drogach i sa to ludzie w roznym wieku. Szkoda tylko ze ciagle sie mowi o tych MLODYCH ktorzy szaleja saochodami po ulicach
. Poraz kolejny sprawdza sie ze trzeba miec wyobraznie wsiadajac za kolko i umiejetnosci bo bez tego zaden samochod nafaszerowany elektronika nie pomoze.
Ostatnio zmieniony 1 gru 2003, o 20:12 przez Budzio, łącznie zmieniany 1 raz.
..::CTM#117::..
-
tim
- Świeżak
- Kontakt:
dokładnie!!!Poraz kolejny sprawdza sie ze trzeba miec wyobraznie wsiadajac za kulko i umiejetnosci bo bez tego zaden samochod nafaszerowany elektronika nie pomoze.
sam znam taki przypadek, że gość(ok. 40-45 lat) kupił sobie samochód(nie pamiętam jaki, fakt, że nówka pewex, prosto z salonu) i 1-go dnia wziął rodzinke, żeby im pokazać jak działa ABS-to był styczeń, było ślisko a gość chyba myślał, że samochód w miejscu stanie
rezultat był taki, że na łuku wjechał w pole i nieźle je zorał zanim się zatrzymał
chyba nie muszę mówić jak wyglądało zawieszenie i przód po spotkaniu z twardą, zmarźniętą ziemią
a i tak miał szczęście, że po drodze nie było żadnego drzewka
teraz już pewnie wie, że żadna elektronika nie przeskoczy praw fizyki
cooooooooorsaaaaaaaaaaaaaaaaa...A 1.2