Ankieta o przebudowie trasy AK
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Lukiso
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ankieta o przebudowie trasy AK
Nie wiem czy kazdy z Was to dostal (domyslam sie ze nie bo to dotyczny bielan
)

CTM -->187<--
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Ja powinienem a nie dostalem, wiec chyba zaznacze sprayem na budynku władz dzielnicy
, a na powaznie to mam stycznosc z ta trasa i pomimo ekranow jest dosyc glosno, poza tym to jak ja bede jezdzil jak zaczna przewalac sie tamtedy miliony samochodow - skoncza sie rajdy, zaczna sie korki..
Mysle, ze lepiej byloby puscic autostrade przez Legionowo to chlopaki mogliby szybciej na spoty dojezdzac
Mysle, ze lepiej byloby puscic autostrade przez Legionowo to chlopaki mogliby szybciej na spoty dojezdzac

-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
endo pisze:Ja powinienem a nie dostalem, wiec chyba zaznacze sprayem na budynku władz dzielnicy, a na powaznie to mam stycznosc z ta trasa i pomimo ekranow jest dosyc glosno, poza tym to jak ja bede jezdzil jak zaczna przewalac sie tamtedy miliony samochodow - skoncza sie rajdy, zaczna sie korki..
he bardzo qurcze smieszne
corsa A & Audi S3