" OPEL, Corsa, 1991, 1.0, czarny, rok w kraju, 139 tus.km, I właściciel w kraju, RR" - wiecie co moze znaczyc to RR na koncu???????????????
Zaraz mnie trafi...
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- =JUHol=
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Zaraz mnie trafi...
Mam zonka bo nie wiem co znaczy RR... Tzn takie jest ogloszenie:
" OPEL, Corsa, 1991, 1.0, czarny, rok w kraju, 139 tus.km, I właściciel w kraju, RR" - wiecie co moze znaczyc to RR na koncu???????????????

-
Lukiso
- Nowy
- Kontakt:
Re: Zaraz mnie trafi...
Moze RP "Rzeczpospolita Polska=JUHol= pisze: wiecie co moze znaczyc to RR na koncu???????????????
![]()
![]()
![]()
![]()
CTM -->187<--
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Re: Zaraz mnie trafi...