E tam; wcale nie spam, taki "przeopraszany" to IMHo zadko sie wykasowuje;) Sama tak robie ehehe
A powaznie, to mam nadzieje ze jakis lepszy niz Niebieski Sloń? Myjnia reczna musi byc naprawde tansza, i tylko na lato....Oplaca mu sie?
ps. the Wash;)?? A beda te turkaweczki jak tam:]?? Takie murzynskie dziewuchy z rozłożystymi..udami;)? Jak nie, to kiepska imspiracja, hihi
Myjnia w WWA taniej dla klubowiczów...
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
A kto powiedział Iza, że myjnia ręczna musi być tańsza. Właśnie odwrotnie! Jak ktoś ma super furę to nie chce żeby mu jakieś szczotki rysowały lakier - woli na myjkę ręczną pojechać i tam widzi co się dzieje. Poza tym woskowanie na automatycznej myjni to można sobie wsadzić - prawie nic nie widać - ręczna to co innego. Jest dużo dokładniejsza itp itd.
No i w zimie też można myć - ja tam nie widzę żadnego problemu. Koło mnie jest myjnia ręczna i w zimę też działa. Mają zamknięty hangar i odpływ.
No i w zimie też można myć - ja tam nie widzę żadnego problemu. Koło mnie jest myjnia ręczna i w zimę też działa. Mają zamknięty hangar i odpływ.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
ja tam zawsze myje autko na myjni recznej. Mam tam uklady bo ojca wszystkie autka firmowe sie tam myja i musze przyznac ze chlopaki bardzo przykladaja sie do roboty. Dwa razy na sezon robia mi konserwacje nadwozia i moim zdaniem naprawde dokladnie. jestem zadowolony. 
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Moim zdaniem także myjka ręczna jest bez porównania lepsza od automatu. U mnie (u większości chyba) nie składają się lusterka i automat nie jest w stanie umyć dokładnie w tej linii drzwi. Podobne niedoróbki są przy rejestracjach
Dlatego też w lato myje ręcznie, a w zimę na ręcznej
Pozdrawiam i dzięki za informacje
Dlatego też w lato myje ręcznie, a w zimę na ręcznej
Pozdrawiam i dzięki za informacje