MODLIN 2003
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- marog
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
MODLIN 2003
wiem ze jeszcze troche czasu zostalo ale zaraz swieta i minie bardzo szybko, wiec zapytam juz teraz. Kto jedzie do modlina (1.5.2003). Jak wiecie nie ma Rudnikow 3-go maja wiec pozostal modlin. kto sie wybiera ?
ja oczywiscie jade. Flipper z tego co mi wiadomo tez, ale niech sie sam wypowie
ja oczywiscie jade. Flipper z tego co mi wiadomo tez, ale niech sie sam wypowie

--------
Pozdrawiam
Marog
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Z ta gotowoscia Mary i Sierako to moze byc roznie
hehe oni juz wiedza dlaczego
Tak powaznie to ja jestem READY - pr.podobnie 6 kompletow dywanikow bedzie ze mna - do odbioru w Modlinie.
Gabson rowniez bedzie - mysle, ze nie moze go nie byc. No i z tego co wiem to ze mna podaza rowniez Mishka.
To tyle pewnych spraw.
SeeYaatModlin!
Tak powaznie to ja jestem READY - pr.podobnie 6 kompletow dywanikow bedzie ze mna - do odbioru w Modlinie.
Gabson rowniez bedzie - mysle, ze nie moze go nie byc. No i z tego co wiem to ze mna podaza rowniez Mishka.
To tyle pewnych spraw.
SeeYaatModlin!
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
No ja nie obiecuje bo to 400 km odemnie ale powiem szczerze, ze zrobie wszystko zeby byc. Aha i jeszcze jedno. Czy planujecie wyjazd na jeden dzien czy na dwa?? Ja osobiscie nie wyobrazam sobie smigac 400 km. byc na spocie i wracac drugie 400 km. Ja wy to planujecie????
Aha a jak jest z zapisem na zlot??
Czy to gdzies trzeba wysylac zgloszenie???
Pozdrawiam
Aha a jak jest z zapisem na zlot??
Czy to gdzies trzeba wysylac zgloszenie???
Pozdrawiam
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Ja mysle, ze spotkamy sie na zlocie bo zdaje sie, ze wszyscy jedziemy w roznych porach. Ja chyba 30go juz pedze do wawy.... reszta 1go.... ale generalnie to mysle, ze nie ma czegos takiego jak zapisy - przynajmniej dla stojacych bo ci, ktorzy chca startowac na 400m to musza wypelnic zgloszenie: http://www.sss.org.pl 
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Chodziło mi o nocleg!!!Flipper pisze:Ja mysle, ze spotkamy sie na zlocie bo zdaje sie, ze wszyscy jedziemy w roznych porach. Ja chyba 30go juz pedze do wawy.... reszta 1go.... ale generalnie to mysle, ze nie ma czegos takiego jak zapisy - przynajmniej dla stojacych bo ci, ktorzy chca startowac na 400m to musza wypelnic zgloszenie: http://www.sss.org.pl
Bo zastanawiam sie czy wy planujecie gdzies sie zatrzymywac w jakis motelu czy gdzies. Ja co prawda mam rodzinke w legionowie wiec jak cos to dzwonie i raczej moglbym sie u nich zatzymac ale jesli wy byscie gdzies sie zatrzymywali razem to ja tez bym chcial bo niema to jak integracja przy czyms rozweselajacym
Fillip---->C T M #157
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
No...ja bede 
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Siemka !!!
Jak dojechać do Modlina?
Jadąc od Warszawy w kierunku Jabłonny jedzisz cały czas prosto, jak droga prowadzi, mijając m.in. pole golfowe w Rajszwie. Później przejeżdżasz przez Nowy Dwór Mazowiecki (uwaga na ograniczenie prędkości 50km/h - lubią mierzyć
) cały czas prosto, aż dojeżdżasz do skkrzyżowania w kształcie litery T. Z lewej jest mos a Ty skręcasz w prawo i jedziesz prosto, jak droga prowadzi. Jak zobaczysz korek stojący do skrętu w prawo, to tuningowcy czekający na wiazd na Lotnisko.
Jadąc Wisłostradą, czyli wylatując z Wawy na Gdańsk jedziesz cały czas dwupasmówką i dojeżdżasz do skrętu na Nowy Dwór Mazowiecki. Po zjeździe z trasy dajesz na skrzyżowaniu w lewo i jedziesz cały czas prosto takjak prowadzi cię droga. Przejeżdżasz przez ten most, który był w I opisie i dalej znowu prosto.
Dojazd jest łatwy, także nie ma się czym martwić.
Pozdrawiam
Jak dojechać do Modlina?
Jadąc od Warszawy w kierunku Jabłonny jedzisz cały czas prosto, jak droga prowadzi, mijając m.in. pole golfowe w Rajszwie. Później przejeżdżasz przez Nowy Dwór Mazowiecki (uwaga na ograniczenie prędkości 50km/h - lubią mierzyć
Jadąc Wisłostradą, czyli wylatując z Wawy na Gdańsk jedziesz cały czas dwupasmówką i dojeżdżasz do skrętu na Nowy Dwór Mazowiecki. Po zjeździe z trasy dajesz na skrzyżowaniu w lewo i jedziesz cały czas prosto takjak prowadzi cię droga. Przejeżdżasz przez ten most, który był w I opisie i dalej znowu prosto.
Dojazd jest łatwy, także nie ma się czym martwić.
Pozdrawiam