Dywaniki klubowe - FINAŁ !!!

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Dywaniki klubowe - FINAŁ !!!

Post autor: Flipper »

Sprawa dywanów klubowych trochę się przedłużyła, dlaczego - o tym już pisałem, ale widać już promyk w tym tunelu :)

Ponizej przedstawiam końcową listę zamówień na dywaniki klubowe CTM. Nie pytam reszty - zaryzykuje i zamówimy dywaniki z numerem klubowym dla każdego :) Koszt wzrośnie o max 5 PLN, więc chyba nie będzie to dla Was problemem :-?

Teraz już prezentuję listę:
1. Kristo (A, niebieskie)
2. Fillip (B, czerwone)
3. Ucho (B, niebieskie)
4. Criters (A, niebieskie)
5. Beny (B, niebieskie)
6. Balt (B, niebieskie)
7. Graba (???, niebieskie)
8. Sierak (A, czerwone)
9. Feliks (B, niebieskie)
10. Migdal (A, czerwone)
11. Zgubek (B, czerwone/niebieskie)
12. Urbi16V (B, niebieskie)
13. Pooh (B, czerwone/niebieskie)
14. AdamXXL (B, niebieskie)
15. Dempsej (A, czerwone)
16. Klekot (A, czerwone)
17. MadMac (A, czerwone)
18. WoDzu (B, czerwone)
19. Szwagier (A, czerwone)
20. Yanek (A, czerwone)
21. Mayday26 (B, niebieskie)
22. Gabson (A, czerwone)
23. Flipper (A, czerwone)

Osoby, które mają wyboldowaną linię prosze o jak najszybszy kontakt - w przeciwnym razie Zgubek i Pooh będziecie mieli po czerwonej obwódce wokól dywaniku (dlaczego - bo jak nikt nie decyduje to rzuciłem monetą i wypadło na czerwony :-)23 ). Tak poważnie to nie damy rady zrobić zielonych - możecie oczywiście zrezygnować, ale myślę, ze warto mieć inny kolor obwódki, ale MIEĆ klubowe dywaniki :-D
W tym momencie informuję, iż są to dywaniki KLUBOWE i co za tym idzie mogą je posiadać JEDYNIE klubowicze CTM dlatego Graba - czas do wtorku do połnocy aby sie zapisać i pomęczyć Pooh'a aby ci przyznał numer - w przeciwnym razie Twoje zamówienie nie zostanie zrealizowane....

Poinformuję tylko, iż jest to pierwsza edycja zamówień. Będą kolejne - gwarantuję! Lista jest zamknięta na razie. Kolejne będziemy publikować być może już po otrzymaniu pierwszej partii dywaników :)23

Zgodnie ze złożoną chęcią zakupu dywaników klubowych przesłaliśmy Wam namiary na konto (Gabsona), na które należy wpłacać pieniążki za dywaniki klubowe. Musicie wpłacać gdyż niestety nie jesteśmy w stanie założyć takiej sumy za dywaniki - przepraszamy, za utrudnienia ale takie jest życie niestety :( Mam nadzieję, że zrozumiecie.

Teraz kwota. Dywaniki w produkcji kosztują 45 PLN (komplet - 4 dywaniki) + max (bo tego dokladnie nie wiemy) 5 PLN za dodanie numerku klubowego.
Do tego należy doliczyć koszty przesyłki, które nie mam teraz pojecia jakie będą, ale myślę, że można je ograniczyć - widujemy się często - możemy pomóc sobie nawzajem - ja mogę zabrać tym co będą w Modlinie czy Rudnikach.... coś wymyslimy !

A tak będzie wyglądać to co będzie na dywanikach:
Obrazek

Pozdrawiam i czekam na info. Jeżeli nie będzie zadnych wątpliwości to proszę o wpłacenie na przesłane już do Was dane kwoty 50 PLN na dywaniki. Proszę Was jeszcze raz o poważne potraktowanie tematu - Gabson zaoferował założenie swoich pieniążków...

Teraz jeszcze termin: jeżeli w tym tygodniu będzie GO to na Sobote 12go kwietnia przyjadą do nas wszystkie dywaniki. Termin jest już zaklepany....

Pozdrawiam gorąco,
Flipper
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2003, o 23:01 przez Flipper, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

zielone bylyby najladniejsze !
buuuuu
to czerwone poprosze.
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
Feliks
Nowy

Post autor: Feliks »

moze dostarczymy temu kolesiowi co szyje zieloną nić :oko: bo podobnie jak pooch tez mam zielona bebe
mayday26
Świeżak

Post autor: mayday26 »

Wczoraj wysłałem kase!!! Teraz już tylko czekać :-D i ciekawe jek to będzie wyglądało na żywo.
Pozdrawiam: mayday
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

Post autor: zgubek »

Ja wysle kaske jutro.
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

dempsej: co ty opowiadasz - nie możesz sobie załatwić przeglądu - dasz 150 zeta i ci podbiją (a reperować możesz sobie stopniowo skoro Corsa cały czas jeździ - ja tak zawsze robiłem) ... i znowu będziesz mógł sobie jeździć. No chyba że decydujesz się auto zmieniać.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

Prosze wszystkich, ktorzy zamowili dywaniki i sa na powyzszej liscie (wszyscy beda je mieli) o przesylanie do mnie flipper@ctm.pl adresow na jaki maja zostac wyslane lub sposobu dostarczenia. Czesc juz to zrobila - dzieki !
Przypominam, ze moge je dostarczyc do Wawy/Modlina/Rudnik.
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: AdamXXL »

Jeśli nie dotrę do Rudnik to poproszę chłopaków, żeby zabrali do wrocka :D
Klekot
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Klekot »

A z Wrocka to i ja mogę odebrać osobiście.
Więc Adam my chyba wspólnie...
Fillip
Swój
Kontakt:

Post autor: Fillip »

Adas i Klekot.
My z Mackiem smigamy moja Corsiawka do Rudnik na 99%(ten 1% to jak by jakis kataklizm) i jak cos to mozemy wam przywiesc do Wrocka dywaniki. To nie jest problem, ale mysle ze najlepiej jak wszyscy poprostu osobiscie po nie pojedziemy do Rudnik :grin: :grin: :grin: :grin:
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”