no to panowie
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
graba
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
no to panowie
właśnie moja strzałka stoi w warsztacie i zakłada zawieszenie -40mm,mam nadzieje że wszystko będzie ok bo tak długo na to czekałem
.Oby wszystko dobrze sie założyło
-
_KWAS_
- Świeżak
- Kontakt:
hehe
balt moge ci zrobic kosztorys gleby malucha bo kilka dni temu zriobiłem
powiem że teraz na zakrętach to sie trzyma jak przylepiony. no ale w końcu to mouje czerwone lamborgini..............
jak ma sie nie trzymać 
balt moge ci zrobic kosztorys gleby malucha bo kilka dni temu zriobiłem
powiem że teraz na zakrętach to sie trzyma jak przylepiony. no ale w końcu to mouje czerwone lamborgini..............
...::: http://WWW.MAXIMUM.PROAXER.COM :::...
-
graba
- Świeżak
- Kontakt:
balt słuchaj felgi mam takie jak basista czyli 15 od tigry opony to 195/45/15 a zawieszenie mam KW amorki Koni,koszt zawieszenia 1000 zł tylko ze uzywane przez 3 miechy u kolegi.tylko zobaczymy czy da sie ustawic,bo moze wyrwac mi półosie,w katalogu jest ze pasuje do wszystkich modeli ale w praktyce jest inaczej bo silnik 1.0 12V jest podobno troche wyzej,no ale zawieszenie jest gwintowane i można je regulowac.takze jestem dobrej mysli
zalozenie 200 zl geometria 80 zł tak to sie przedstawia.A poza tym strzałka wygląda o niebo lepiej 
-
graba
- Świeżak
- Kontakt:
tak tak tylko ze narazie bede musial sie nauczyc jezdzic wogole nizej.narazie mam -40mm i tez dobrze wyglada,a i tak sie martwie jak przejade przez nasz gdansk a przynajmniej przez gdansk glowny mamy taki wiadukt gdzie bez zawieszenia tracilem caly humor
a teraz zobaczymy
ale co tam bedzie dobrze wazne ze bedzie lepiej wygladala