Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tak sobie przegladam siec i na co trafilem!!!!!!!!! (jestem rozbrojony!)
Wiecie ze w USA Corsa to nie OPEL ani VAXH.....(nie wiem jak sie pisze)
Corsa to ... CHEVROLET!!!!!!!!!!! (napis na silniku) :0
:0 no niezle cacko... tutaj juz jest sie czym chwalic... super ta czerwona skora we wnetrzu, i ta skrzynka w bagazniku silniczek tez widac ze niezle zrobiony... no moze troche za extremalnie obudowany blacha, ale ogolnie super
JUHOL Ty weź przestań zapodawać takie maszkary bo mi jeszcze ochota na Corsę przejdzie. Ja tu się skupiam i nastawiam psychicznie na odbudowę, a Ty mi takie coś w oczy
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny)
CTM#119
Moim zdaniem oni za to powinni dostac bana na kupowanie cors jeszcze brakuje tam "drzewka o zapachu kokosowym do malucha" we wszystkim trzeba miec umiar wolalbym czysta serie na stalowych 13 niz cos takiego jakies dziury z siatką w nadkolach po jakiego wala????? jeszcze troche to zamiast tapicerki dadzą siatke do środka
Jedrus pisze:JUHOL Ty weź przestań zapodawać takie maszkary bo mi jeszcze ochota na Corsę przejdzie. Ja tu się skupiam i nastawiam psychicznie na odbudowę, a Ty mi takie coś w oczy
much much better... extreme-tuning w dobrym stylu... ja nie mowie, ze ona jest ladna bo jest sporo przesadzona, ale nie widac tu przynajmniej wiochy w stylu s-man meksyk... tia... kurna... ona nawet mie sie podoba, w kategorii extreme-tuning 4+