Ja zamierzam dalej walczyc z zimą,bede dalej jezdzilUcHO pisze:Mówią że w środę znów ma zacząć padac jeszcze gorzej niż było więc ja chyba zamknę garaż na klucz, przykryję autko aby się nie kurzyło i kupię bilet miesięczny i będę komunikacją miejską zasuwał
Ratrak...
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
MadMac
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ciagle narzekacie na ten snieg ze wam bryki nie bzykaja... Przyjedzcie do Szwecji, siedze wlasnie na uniwerku i codziennie musze rowerem dymac w ten mroz i w sniegu i nie narzekam jakos..
niestety corsiawe musialem zostawic w kraju, ale tu i tak wszyscy na rowerach glownie jezdza. 
...::Corsa A from Bydgoszcz ::...