WYBIERAMY OSTATECZNY MODEL KLUBOWYCH DYWANIKÓW
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Migdal
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Witam wszystkich
DAWNO NIC NIE PISAŁEM
. WRESZCIE COS NOWEGO I CIEKAWEGO DZIEJE SIE W KLUBIE
. A ODNOŚNIE DYWANIKÓW CO DO KOLORÓW TO JA OCZYWISCIE JESTEM ZA KILKOMA KOLORAMI NO I JAK NAJNIŻSZĄ CENA JESLI CHODZI O LOGO ITD TO OCZYWISCIE TAK JAK W PROPOZYCJI Z TYM ZE OCZYWISCIE TEN DYWANIK Z BŁĘDNYM LOGO TRZEBA POPRAWIC ALE TO CHYBA JEST OCZYWISTE JESLI CHODZI O TO CZY JESTEM ZAINTERESOWANY TO JAK NAJBARDZIEJ JESLI CENA KOMPLETU TJ 4 SZT NIE PRZEKROCZY 40 ZŁ. JA PROSZE OCZYWISCE O KOMLKECIK DO CORSIANKI A Z CZERWONYM OBSZYCIEM I JESCZE JEDNO PYTANKO MYSLE ZE WIELE OSOB JEST TEZ CIEKAWYCH JAK DLUGO POTRWA ICH PRODUKCJA I NA KIEDY MOZNA LICZYC ZE BEDE MOGL POLOZYC JE W SWOIM BOLIDZIE. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH

Migdal #025
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Miałem na myśli blache karbowaną, a poza tym jak będą takie kieszonki czy ranty to będzie się tam gromadził piasek i brud...MadMac pisze:mam pomyslapropo wkladania tam blachy, moznaby zamowic takie wyszycie, jakby kieszonke czy rant, nie wiem jak to opisac, zeby tam wlozyc ten kawalek blachy i zeby sie trzymal bez babrania z zamocowaniem.
nawiercisz 4 dziurki, ładne śrubki dasz i będzie cacy

-
MadMac
- Nowy
- Kontakt:
Spoko mozna nawiercic... z tym brudem to masz racje, ale jak tak bezposrednio przyczepisz to cale bloto i tak splynie na boki..
Co do wersji dywanowej to jak najbardziej za ta cene nie ma co narzekac... tak sobie gdybam juz na przyszlosc jakby te dywaniki stuningowac
Co do wersji dywanowej to jak najbardziej za ta cene nie ma co narzekac... tak sobie gdybam juz na przyszlosc jakby te dywaniki stuningowac
...::Corsa A from Bydgoszcz ::...
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
A to fakt troszkę mi nie wyszło to logo na jednym dywaniku
ale ze mnie gapa: przekręciłem napis club bo był odwrócony a logo zostawiłem takie samo sorki
a co do blaszki na dywaniku(o czym wspomniał kóryś z kolegów) to jak te dywaniki będę już miał w swoich rączkach to może się na coś takiego pokuszę.
PS. pozdrowienia przesyła Criters.
PS. pozdrowienia przesyła Criters.
Pozdrowienia przesyła Criters
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Ja Gabson jak wiesz piszę się na bank. Tylko, ze ja w dalszym ciągu obstaję za logo całym czerwonym bo szary+ czerwonu. Cos mi sie to nie widzi. Ale to jest tylko moje zdanie. No i oczywiscie czerwone obszycie.
Mozesz juz mnie wpisac na liste.
Pozdr.
Mozesz juz mnie wpisac na liste.
Pozdr.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
-
gabson
- Nowy
- Kontakt:
Wyjaśnienie do końca.
Tam gdzie na dywanikach jest szare to oczywiście w wersji oryginalnej będzie Czarne z obszyciem na kolor dywanu. Ewentualnie na środku może nie być tego obszycia tylko całe gładkie. Najlepiej by było abyśmy zdecydowali się na jeden rodzaj loga czyli albo całe czerwone albo szaro czerwone. Nie będzie po prostu ewentualnych pomyłek w zamawianiu. TZN (jeden chciał takie logo i takie obszycie a dostał obszycie dobre a logo inne. Zresztą uważam że jak to mają być klubowe (firmowe dywaniki) to oszycia oczywiście rozumiem że każdy chce mieć pod kolor, ale logo to jest logo i kolory loga powinny być na wszystkim takie same.
Musimy zrobić przyklejony post tylko i wyłącznie do wpisywania zamówień czyli Nick adres kontaktowy np.nr telfonu no i Kolor obszycia. Dywaników w komplecie będzie 4 SZTUKI. W sobotę będę miał próbkę. Jeżeli w sobotę byśmy się zdecydowali to czas oczekiwania 1 tydzień czyli do następnej giełdy. Słuchajcie jak coś to kasę mogę założyć, ale nie chciałbym żeby mnie ktoś wykręcił tzn. ja zapłace za dywany a potem ktoś powie że nie ma kasy itp itd.(Najlepsza forma to by była wpłata na konto).Kaski będę miał na ok 20 kompletów ale na jakiś rozsądny okres czasu. Ten kto zamawia bierze dywany na milion % i kase już na nie ma. Koszty wysyłki myślę że ok 7 PLN. Wysyłałbym zapakowane w szary papier - taki gruby paczkowy.
mogę się tym zająć tzn wysyłka itp itd ale musicie na zlocie postawić mi małe żywieckie bezalkocholowe a mojej córci soczek jabłkowy z rurką ( taki w kartoniku) lekko schłodzony ale nie za zimny

Tam gdzie na dywanikach jest szare to oczywiście w wersji oryginalnej będzie Czarne z obszyciem na kolor dywanu. Ewentualnie na środku może nie być tego obszycia tylko całe gładkie. Najlepiej by było abyśmy zdecydowali się na jeden rodzaj loga czyli albo całe czerwone albo szaro czerwone. Nie będzie po prostu ewentualnych pomyłek w zamawianiu. TZN (jeden chciał takie logo i takie obszycie a dostał obszycie dobre a logo inne. Zresztą uważam że jak to mają być klubowe (firmowe dywaniki) to oszycia oczywiście rozumiem że każdy chce mieć pod kolor, ale logo to jest logo i kolory loga powinny być na wszystkim takie same.
Musimy zrobić przyklejony post tylko i wyłącznie do wpisywania zamówień czyli Nick adres kontaktowy np.nr telfonu no i Kolor obszycia. Dywaników w komplecie będzie 4 SZTUKI. W sobotę będę miał próbkę. Jeżeli w sobotę byśmy się zdecydowali to czas oczekiwania 1 tydzień czyli do następnej giełdy. Słuchajcie jak coś to kasę mogę założyć, ale nie chciałbym żeby mnie ktoś wykręcił tzn. ja zapłace za dywany a potem ktoś powie że nie ma kasy itp itd.(Najlepsza forma to by była wpłata na konto).Kaski będę miał na ok 20 kompletów ale na jakiś rozsądny okres czasu. Ten kto zamawia bierze dywany na milion % i kase już na nie ma. Koszty wysyłki myślę że ok 7 PLN. Wysyłałbym zapakowane w szary papier - taki gruby paczkowy.
mogę się tym zająć tzn wysyłka itp itd ale musicie na zlocie postawić mi małe żywieckie bezalkocholowe a mojej córci soczek jabłkowy z rurką ( taki w kartoniku) lekko schłodzony ale nie za zimny
:placz2:Na sprzedaż:placz2:
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
Elo byłem dzisiaj w Rzeszowskich wytwórniach
takowych dywaników. I koleś zaproponował mi przy ilości 10, 15 sztuk cenę 60 pln za komplet 4 dywaników. więc ja też Cie gabson nie przebije. A co do loga to orginal look(szaro-czerwono-szare) is the best. Aha jeszcze jedno ja chce dywaniki bez tej wstawki na środku bo tam znajdzie się blaszka.
Ps. pozdrowienia z Rzeszowa przesyła Criters
Ps. pozdrowienia z Rzeszowa przesyła Criters
Pozdrowienia przesyła Criters
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Gabson: Robimy tak: sądząc po głosach
LOGO ZOSTAJE ZATWIERDZONE SZARO-CZERWONE,
CO DO OBSZYCIA TO KAZDY JUZ SOBIE NAPISZE JAKI CHCE KOLOR
A Z TYM KWADRATEM NA SRODKU TO MYSLE ABY GO NIE BYLO I NIE OBSZYWAC GO, BO PO CO, NICZEGO TO NIE ZMIENI, A NIEKTORZY W JEGO MIEJSCE WRZUCA SOBIE KAWALEK BLACHY RYFLOWANEJ WIEC STYKA. TERAZ ZOSTAJE TYLKO ZROBIC LISTE KTO JAKIE CHE, TO ZNACZY Z JAKIM OBSZYCIEK I KONIEC PROPOZYCJI I POMYSŁÓ BO INACZEJ WOGÓLE NIE DOJDZIEMY DO ŁADU!!!
LOGO ZOSTAJE ZATWIERDZONE SZARO-CZERWONE,
CO DO OBSZYCIA TO KAZDY JUZ SOBIE NAPISZE JAKI CHCE KOLOR
A Z TYM KWADRATEM NA SRODKU TO MYSLE ABY GO NIE BYLO I NIE OBSZYWAC GO, BO PO CO, NICZEGO TO NIE ZMIENI, A NIEKTORZY W JEGO MIEJSCE WRZUCA SOBIE KAWALEK BLACHY RYFLOWANEJ WIEC STYKA. TERAZ ZOSTAJE TYLKO ZROBIC LISTE KTO JAKIE CHE, TO ZNACZY Z JAKIM OBSZYCIEK I KONIEC PROPOZYCJI I POMYSŁÓ BO INACZEJ WOGÓLE NIE DOJDZIEMY DO ŁADU!!!
-
Migdal
- Świeżak
- Kontakt:
MYSLE ZE OSTATNI POST WYJASNIE WSZYSTKO I KONIEC JUZ Z MARUDZENIEM JA JAKBY COS TO CZEKAM NA TEN NR KONTA I NA 100% ZAMAWIAM JEDEN KOMPLET Z CZERWONYM OBSZYCIEM I TYM CZYMS NA SRODKU JA TAM BLACHY MONTOWAC NIE BENDE BO ZA DUZO JEZDZE SWOIM AUTKIEM I POPRPSTU BY MI TO PRZESZKADZALO POZDRAWIAM
Migdal #025
-
gabson
- Nowy
- Kontakt:
W środę dzwonie dokładnie omówić szczegóły. W sobote będą próbki i cena ostateczna. Proszę jednego z administratorów o przeniesienie Samówień do nowego przyklejonego postu o tytule Zamówienia na dywany. Prosze również wszystkich o wpisywanie w tym Poście TYLKO I WYŁĄCZNIE ZAMÓWIEŃ.
Super by było gdyby ktoś z krakowa podjechał ze mną na giełdę w niedzielę w celu oceny tej próbki którą ma zrobić facet.
Super by było gdyby ktoś z krakowa podjechał ze mną na giełdę w niedzielę w celu oceny tej próbki którą ma zrobić facet.
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Zanim się wpisze do posta zamówień to chciałbym wiedzieć jaki jest koszt końcowy no i poczekam chyba na Wasze relacje chłopaki (gabson i marog). Jak zobaczycie i ocenicie wygląd to podzielcie się z nami opiniami. Wtedy sądze dany kilka dnii na wpisy i koniec - ZAMAWIAMY.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
gabson
- Nowy
- Kontakt:
Właśnie dzwoniłem do faceta.
Wysokość loga ustaliliśmy na 7-8 cm.szerokość tak żeby było proporcjonalne.
Usytuowanie loga: równolegle do brzegu dywanu mniej więcej w połowie długości.
Z obszyciami nie ma problemu. Mogą być i czerwone i niebieskie. Podamy to przy zamówieniu.
Dywan wybrałem najczarniejszy z czarnych
tzn bez jakiś tam popielatych nitek itp. Po prostu czarny gładki taki trochu miękki w dotyku. W związku że większość chce gładkie rezygnujemy z obszycia na środku dywanu.
Cena - przy 20 kompletach będzie do 45 PLN za komplet. Bez faktury. no ale myślę że na fakturze nikomu za bardzo nie zależy.
Kolor loga został ustalony na Szare - C Czerwone - T Szare - M .
Modele oczywiście osobno do Corsy A i osobno do Corsy B.
Prawdopodobnie będzie istaniała możliwość zrobienia nadruku na koszulkach na fotele. Ale z tym będę jeszcze ustalał o ile spotka się to z zainteresowaniem z Waszej strony.
Na dzisiaj Tyle .
Więcej info jak pojedziemy z marogiem na giełde i obejrzymy próbke.
Może się uda zrobić fote to wrzuce do postu.
Z CTM-owskimi pozdrowieniami........
Gabson
Wysokość loga ustaliliśmy na 7-8 cm.szerokość tak żeby było proporcjonalne.
Usytuowanie loga: równolegle do brzegu dywanu mniej więcej w połowie długości.
Z obszyciami nie ma problemu. Mogą być i czerwone i niebieskie. Podamy to przy zamówieniu.
Dywan wybrałem najczarniejszy z czarnych
Cena - przy 20 kompletach będzie do 45 PLN za komplet. Bez faktury. no ale myślę że na fakturze nikomu za bardzo nie zależy.
Kolor loga został ustalony na Szare - C Czerwone - T Szare - M .
Modele oczywiście osobno do Corsy A i osobno do Corsy B.
Prawdopodobnie będzie istaniała możliwość zrobienia nadruku na koszulkach na fotele. Ale z tym będę jeszcze ustalał o ile spotka się to z zainteresowaniem z Waszej strony.
Na dzisiaj Tyle .
Więcej info jak pojedziemy z marogiem na giełde i obejrzymy próbke.
Może się uda zrobić fote to wrzuce do postu.
Z CTM-owskimi pozdrowieniami........
Gabson