http://www.tuning.pl/teraz.php3?k=1793
kompleksowo stuningowane ESPERO
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
No nie pogadasz...ale nie bądzcie tacy krytyczni...każdy robi to co lubi a że przy tym myśli że jest tuningowiec "the best" to już niech tak zostanie. Każdy musi mieć coś z życia.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
Retox
- Nowy
Ależ jesteście krytyczni. Kolo widać nie dysponuje dużymi nakładami finansowymi i uważam , że to nie jest powód, żeby po nim "jechać". Przynajmniej nie zrobił "wsi" nakładką na wlew czy innymi tego typu gadżetami. Auto jest zrobione z poczuciem estetyki i mnie się podoba, mimo iż nie gustuję w produktach tej marki.
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
marog, bo jak sie prowadzi serwis taki to trzeba codziennie miec pare newsow... a skoro autorzy nie maja nic innego to powstaja takie kwiatki.
smutne.
smutne.
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
pooh: to nie to, zebym chcial nabijac posty o ktorych mowa, ale masz racje... niestety... najgorsze jest to, ze wszystkie te zmiany ktore sie dzieja na naszych oczach - powstanie prawdziwego tuningu w polsce, niwecza tacy kolesie ze srebrnym erosem i ciemna szyba i niby ze to jest tuning... i ze umiesccie mnie na stronie, bo jestem real i wogole...
ok, ktos moze robic sobie delikatna stylizacje dla poprawy wlasnego sampoczucia, ale niech sie nie pcha koles do serwisu tuning'owego... z czym do ludzi... niech sobie jezdza te tuningi po drogach ale w serwisach ich nie chce... chce autka konkretne: w stylu lub w zawieszce lub w silniku lub hamulcach lub car audio i dowolne kombinacje powyzszych... - manifest wow'a
ok, ktos moze robic sobie delikatna stylizacje dla poprawy wlasnego sampoczucia, ale niech sie nie pcha koles do serwisu tuning'owego... z czym do ludzi... niech sobie jezdza te tuningi po drogach ale w serwisach ich nie chce... chce autka konkretne: w stylu lub w zawieszce lub w silniku lub hamulcach lub car audio i dowolne kombinacje powyzszych... - manifest wow'a
c20rsa, czlowieku meeen!
- marog
- Nowy
- Kontakt:
Moja ironia w tym poscie nie dotyczy Espero czy jego wlasciciela. Czepiam sie tego ze takie auto ktos chce prezentowac na sieci. Retox : mi nie przeszkadza ze takie auto jezdzi po Polskich drogach bo jezdza duzo gorsze (apropos mam zdjecia takiej jednej Sieny wyscigowo-terenowej), ale to ze taki gosc prezentuje sie na jednym z bardziej znanych portali dotyczacej Tuningu i prezentuje swe jakze dalekie modyfikacje np wsomniane juz wentylki. To ze ktos nie ma kasy to inna sprawa i tego nigdy nie negowalem - sam mam kilku kumpli co za nedzne pieniadze przerabiaja maluchy ale ich przerobki wyraznie poprawiaja ich dynamike i to sie liczy. A chromowany znaczek Eros - z tego akurat moge sie smiac mu prosto w oczy 

--------
Pozdrawiam
Marog
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
manifest wowa lol
ja chce to na stronke ctm'u !
ja chce to na stronke ctm'u !
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
o to wlasnie mnie chodzimarog pisze:Moja ironia w tym poscie nie dotyczy Espero czy jego wlasciciela. Czepiam sie tego ze takie auto ktos chce prezentowac na sieci.
prosze nie... nie... juz nie wrzucaj tych zdjatek... litosci, nieeee...marog pisze:Retox : mi nie przeszkadza ze takie auto jezdzi po Polskich drogach bo jezdza duzo gorsze (apropos mam zdjecia takiej jednej Sieny wyscigowo-terenowej
c20rsa, czlowieku meeen!