Kupie Silnik X14SZ X16SZ X16SZR

Sprawdź czy ktoś nie potrzebuje części, którą chcesz sprzedać, napisz czego potrzebujesz.
ODPOWIEDZ
rbn
Świeżak
Imię: Mateusz
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Kupie Silnik X14SZ X16SZ X16SZR

Post autor: rbn »

Jak w temacie - kupię silnik X14SZ bo mojego nie opłaca się remontować, ewentualnie X16SZ/R z wiązką kompem i pastylką z immo.

Najlepiej do 150 KM od Katowic a jeszcze lepiej gdyby był jeszcze w samochodzie.
Jestem z okolic Katowic mogę być zainteresowany zakupem silnika razem z jego przełożeniem.
Chodzi mi o sam słupek reszta jest.

Kontakt na PW .
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2017, o 14:19 przez rbn, łącznie zmieniany 2 razy.
bizon48
Świeżak
Imię: Michal

Re: Kupie Silnik X14SZ

Post autor: bizon48 »

Siema
Nie był byś zainteresowany może x14xe
mam wszystko jeszcze w aucie za komplet dosłownie
wszystko co pod maską razem ze skrzynią 900zł
ptaku
Nowy
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: ptaku »

Polecam podjechać do Radostowic koło Pszczyny na złomowisko złomuj.pl tam znajdziesz z 100 takich silników ceny też są ok jak coś mam sprzęt do pomiaru kompresji i mieszkam po drodze mogę pożyczyć
Obrazek
rbn
Świeżak
Imię: Mateusz

Post autor: rbn »

@bizon48:
Nie opłaca mi się zmieniać osprzętu dla zmiany z 1.4 na 1.4 a swapa jeśli nie umiem zrobić sam to jest on średnio opłacalny :).

@ptaku:
Jutro posprawdzam w najbliższej okolicy jak wygląda sytuacja i najwyżej odezwę się do Ciebie gdybym się tam wybierał. Myślę, że jakoś się dogadamy :).

Generalnie prościej byłoby szukać drugiej corsy ale w swojej mam sprawną klimę i drugą taką cieżko będzie znaleźć :sad:

EDIT//
Szukam ewentualnie 1.6 na cewce (8v) z wiązką, komputerem i pastylką z immo (chyba tylko tyle potrzebne?)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kupie”