Przednie lampy Clear Black firmy Arteb przeznaczone do Corsy B (wersja 3-drzwiowa i 5-drzwiowa). Stan jak na fotkach w zasadzie nie ma się do czego przyczepić (na lewej lampie występują lekkie rysy, ale na pewno można coś z tym zrobić jeżeli komuś bardzo przeszkadza).
Na fotce lewej lampy nie włożyłem wkładu od żarówki pozycyjnej, ale wszystko jest, ją również dodam przy wysyłce (wraz z żarówkami pozycyjnym). Lampy posiadają homologację (E9). Silniczki VALEO dorzucam gratis.
ZDJĘCIA (kliknij aby powiększyć)
Cena: 180zł + koszty przesyłki (ew. odbiór osobisty w Kutnie, woj. łódzkie).
-------------------------------------------------------------------------------------------
Tylne lampy Clear Dark firmy Ka.tuninG przeznaczone do Corsy B (wersja 3-drzwiowa). Stan bardzo dobry, klosze całe, posiadają homologację (E9), z żarówkami (jedynie trzeba dokupić żarówki postojowe- bańki powinny być czerwone). W prawej lampie jest ukruszony jeden z uchwytów trzymania wkładu żarówek, ale nie nie przeszkadza to w niczym- wkład dobrze trzyma się lampy, nie wypada.
ZDJĘCIA (kliknij aby powiększyć)
Tak prezentują się u mnie na aucie:
Cena: 170zł + koszty przesyłki (ew. odbiór osobisty w Kutnie, woj. łódzkie).
-------------------------------------------------------------------------------------------
UWAGA!
Jeżeli do połowy stycznia nie uda mi się sprzedać kompletu (przód i tył) to wówczas będę mógł sprzedać je osobno (albo przód, albo tył). Nie wysyłam lamp za pobraniem.
Kontakt: Prywatna Wiadomość lub proszę pisać tutaj w temacie.
Pozdrawiam serdecznie!