w szczegolnosci widac to na kole od strony pasazera....

na mcpersonie powinny być fasolki na dolnych w obniżonym zawieszeniu do regulacji kątaKonikGSI pisze:Jak mi kumpel robił kąty to wzioł wiertło i rozwiercił regulacje troche bardziej i wszystko na "zero" wyszło.

dlatego nie masz regulacji. Do niskich sprężyn powinny być amortyzatory o skróconym skoku i one mają fabrycznie fasolki na śrubach mocujących je do zwrotnic.Żuki pisze:jak odkupywałem od uzytkownika "grabos" to mowil, ze to jest od GSI, ale jest nizej niz ma Gsi... udało mi się ze sprezyn odczytac, ze sa jamex'a, a amory to byly org. GM bo mialy wybite to i udalo mi sie odczytac "monroe belgia" ...mehes pisze:Co to za zawieszenie masz?

będzie zdzierać od wewnątrzrafaal pisze:Witam
Mam pytanie do doświadczonych w temacie.
Przyszedł czas na moją Corse dostała nowe zawieszenie obniża jakieś -60 od mojej serii i w pakiecie "negatyw"
[ Obrazek ]
Pomiary domową metodą dają 2,8 stopnia pochyłu od pionu, czy przy zrobieniu samej zbieżności nie będzie mi zjadać opon?

I wszystko jasne!markos pisze:Niski i twardy, wiec fajny.
Jak na moją silnikownię i meega długą skrzynie to i tak opony aż za duże!markos pisze: Na oponach, ktore tam widac, wrazenia sa bez watpienia megasuperturbo. Trakcja FTW!!!