Śruby mocowania maski

Sprawdź czy ktoś nie potrzebuje części, którą chcesz sprzedać, napisz czego potrzebujesz.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
max1975
Nowy
Imię: Max :)
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Śruby mocowania maski

Post autor: max1975 »

Kupie bądź przygarnę, śruby mocujące zawias maski przedniej do karoserii? Są to takie dwie śruby z dużą nakrętką i taka cienka podkładka jakby lekko wygiętą (sfalowaną) Dwie bo dwa zawiasy prawy i lewy :) Nie chodzi mi o te dziesiątki co trzymają maskę z zawiasem. Tylko o te duże co trzymają zawias z karoserią.
Kontakt najlepiej na meil: max3221a@op.pl

Oczywiście Corsa B :)
Moc i moment !!!!!!!!! To jest to, co chce mieć pod dostatkiem, lecz moje marzenie nigdy się nie spełni bo tego nigdy za wiele !!!
alban
Nowy
Imię: Artur
Podziękował;: 1 raz

Re: Śruby mocowania maski

Post autor: alban »

Tam nie ma śrub tylko kołki stalowe i lepiej tego nie ruszać bo będzie problem ja raz wymontowałem ramie maski potem kombinowałem żeby to naprawić.
Awatar użytkownika
max1975
Nowy
Kontakt:

W poprzednim modelu miałem oryginalnie śruby a w tym poprzedni właściciel zaspawal i urwało mi się wiec chce przerobić na takie śruby jak miałem. To były oryginalne śruby . :)
Moc i moment !!!!!!!!! To jest to, co chce mieć pod dostatkiem, lecz moje marzenie nigdy się nie spełni bo tego nigdy za wiele !!!
Awatar użytkownika
max1975
Nowy
Kontakt:

Śruby zakupione :) znaczy nity, sprytny kolega wymontował i przysłał mi w stanie idealnym oryginały :mrgreen:

Można zamknąć !!
Awatar użytkownika
Grabelny
Świeżak
Imię: Mariusz

Post autor: Grabelny »

polecam sie na przyszłość ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kupie”