Troche uniwersalnych czesci z mojego Civica

Chcesz coś sprzedać?
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Troche uniwersalnych czesci z mojego Civica

Post autor: !markos »

Nie chce mi sie odpisywac na wszystkie pw z zapytaniami co jeszcze zostalo i co mam na sprzedaz i co jak wyglada, pozwole wiec sobie przekleic tutaj kilka, ktore sa uniwersalne, a nie dedykowane do Hondy. Jezeli ktos wyczail na zdjeciach, czy pamieta z opisu samochodu cos jeszcze, a nie ma tego na liscie, znaczy to, ze zostalo juz sprzedane.

Do cen nalezy doliczyc koszty wysylki kurierskiej 20pln (DPD/UPS) za standard do 30kg, pare zlotych wiecej za jakies wieksze, czy niewymiarowe paczki, badz pocztowej wg cennika Poczty Polskiej przy bardzo malych i lekkich czesciach (korek oleju, etc.). Wysylka kurierem z dnia na dzien, pocztowa - raz w tygodniu.
Platnosci mozna dokonywac przelewem w przypadku wysylki, lub gotowka przy odbiorze osobistym (Lomianki).
Ceny sa negocjowalne tylko w przypadku wiekszych zakupow.
Kontakt najlepiej mailowy pod adresem mihaumarkowski at gmail dot com, w tytule nazwa czesci.

18. Turbo timer HKS Type 1 z przejsciowka do ITR (mozna przerobic, zeby pasowala do innych), 450pln
Obrazek Obrazek

25. Fotel Sparco Evo 2 Plus, 1700pln
- wazna homologacja
- stan absolutnie idealny
Obrazek Obrazek Obrazek

26. Uniwersalne mocowanie boczne Sparco, 300pln
- aluminiowe
- homologacja FIA
Obrazek

37. Wentylator Spal HP 12", bardzo wydajny, zakrzywione i wywazone lopaty, wymaga zamontowania mocniejszego bezpiecznika (duzy pobor pradu przy rozruchu), 300pln
Obrazek Obrazek

46. 8 litrow oleju Motul 300V 15W50. 2x2l puszki swiezego, ale z rozpedu otwartego oleju i 4l oleju, ktory byl w silniku przez 5 minut, a potem zostal wylany. Ma ciemniejsze zabarwienie, ale jest swiezy. 250pln
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam”