Lampy bi-xenonowe własnej konstrukcji oparte ARTEB'ach
(części wykorzystane to: soczewki z Porsche 911 T, przetwornice ze Skody Superb, prawie nowe żarniki PHILIPS)
Lampy są normalnie regulowane korektorem, są odpowiednio ustawione pod względem kierunku i ogniskowej...
Sprzedaje jako komplet... Przerobione, szczelne lampy, przetwornice, żarniki, korektory elektryczne.
Lampy są plug&play za ori lampy - jedyną rzeczą, którą trzeba przerobić to jedek kabelek przy kolumnie kierowniczej (pająk) - ponieważ bi-xenon przełącza się na światła długie w czasie "mrugania" długimi, jednak przy przełączeniu na stałe "długie" gasną - związane jest to z faktem iż oryginalnie żarówka H4 jest dwuwłóknowa...
CENA: 700 zł + PP - odbiór najlepiej osobisty ze względu na wartość lamp a jest to tylko szkło... (Ale do dogadania się)

Lampy na tył IRMSCHER (usunięty treser "bombka" z postoju - trzeba zastosować żarówkę diodową)
Lampy w stanie dobry+ (małe pęknięcie u góry jednej lampy - mało widoczne)
CENA: 230 zł + PP

Koła 15x8J ET 30 - wszystkie 4
Felgi w idealnym stanie, rant w polerce, w cenie środek w kolor wybrany przez nabywce
Nigdy nie naprawiane, spawane itp. (dwie opony takie do dojeżdżenia max 1 sezon gratis - 195/45/15)
CENA 750 zł + PP (najlepiej odbiór osobisty)

Zderzak z mojej GSi wraz z dorobioną solidną wiązką na przekaźniku i z bezpiecznikiem... Do tego ori włącznik GSi
Zderzak w stanie dobrym+ z racji, że ma wyciętą kratkę środkową (taki już kupiłem) + jedno ucho było wzmacniane... Zderzak u mnie na aucie leżał idealnie co może potwierdzić np. Klari bądź chłopaki z Małopolski
CENA 350 zł + PP SPRZEDANE

Kierownica RAID HP 28cm
Stan kierownicy idealny, obszycie bez przetarć, pęknięć... Cała kompletna z klaksonem i nabą do Corsy, nowe śrubki mocujące kierę do naby...
CENA 250 zł + PP

Dystanse 15mm 2 szt SPRZEDANE
Nie doczekały się montażu w corsie... Łoże na piastę i kołnierz na otwór centrujący felgi pod wymiar np. Corsy B - o ile pamiętam 56,6 (gdzieś powinienem mieć dłuższe śruby pod te dystanse - znajdę to dorzucę gratis)
CENA 60 zł + PP

Lusterka GM Engelmann
Rarytasik w postaci ori lusterek Engelmann'a. Stan BDB, szkła całe, mocowania też.
Cena: 230 zł + PP SPRZEDANE

Jak coś mam jeszcze wahacze po piasku i malowaniu, gałki, drążki, nowe ori progi i pas przedni )ściągane z Belgii) - wsio do Ascony B Coupe.
Mam jeszcze jakąś drobnicę typu komputer C16XE, wiązkę silnika C16XE, przepustnicę C16XE, górna część kolektora X16XE, linka przepustnicy C16XE, garnek (zamach) C16XE, wał, korby, tłoki, pompa oleju C16XE...