Zamienie Morette oraz Angel Eyes [CC]

Chcesz coś sprzedać?
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rutter
Świeżak
Imię: Artur
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Zamienie Morette oraz Angel Eyes [CC]

Post autor: rutter »

Cześć. Zamienię się na lampy tylne oraz przednie.
1.Posiadam lampy tylne do Corsy C firmy morette.Lampy kopiłem około pól roku temu i odnowiłem (wyczyszczenie,polerka kloszy,oraz malowanie oblamówki lamp lakierem strukturalnym (efekt plastikowy).Efekt wyszedł jak dla mnie fajny ale zmieniła mi się idea i dlatego chciałbym je zamienić (z dopłatą) na seryjne dymionie lampy tylne GSI.Lampy oczywiście są jakimś rarytasem i trochę droższe od GSI dlatego zamienię Morette na GSI z dopłata do GSI 100 zł.Foto poniżej.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

2.Mam tez lampy przednie typu angel eyes w kolorze chrom.Lampy kupiłem dłuższy czas temu i nie zostały zamontowane.Lampy są sprawne ale nie posiadają kilku uchwytów jak na foto oraz zaślepek gdyż poprzedni właściciel miał zamontowane ksenony.Klosze są w fajnym stanie nie licząc porysowania (które powstało z winy kuriera)w jendym miejscu (na foto) dla znającego się na polerce kloszy da radę zrobić bez problemu i bez wymiany klosza.Lampy miałem u siebie montować ale zmieniłem plan i dlatego chcę się zamienić na seryjne lampy soczewkowe.Angel eyes za seryjne soczewki bez dopłat.Myslę ze oferta jest wporzadku gdyż na allegro jest jedna lampa z uchwytami za 250 zł a ja chcę komplet seryjnych za komplet tych lamp.Foto ponizej.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dla zainteresowanych kontakt PV lub gg:3544088.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam”