Witam, jako że kupiłem nowe częsci i oddałem do malowania, wiec jak lakiernik zrobi robotę będę miał do sprzedaży:
*Maska- kolor niebieski 28L z rdzą wychodzącą od dołu i po prawej stronie nad lampą. Rdza była czyszczona szlifierka i odrdzewiaczem a następnie szpachlowana i zamalowana sprayem w kolorze, ale widoczne są łaty. Na Zdjęciu zaznaczyłem miejsca gdzie są łaty:
Zoom in (real dimensions: 1024 x 768)Obrazek
CENA: 90zł(do negocjacji)
*Błotnik prawy (dostępny już)- od razu mowie ze do malowania z rysami i małym usuniętym ogniskiem rdzy w podobny sposob jak na masce. Zdjęcie z zaznaczeniem:
CENA: 50zł(do negocjacji)
*Klapa tylna (bez zamka,wycieraczki,tablicy rejestracyjnej:), tapicerki)- Również raczej do malowania no chyba ze komus nie przeszkadzaja łaty. Wszystko usuniete tak jak powyzej i zaszpachlowane. Na zdjęciu zaznaczyłem miejsca łat:
CENA: hmmm 100zł(do negocjacji)
Ogólnie częsci mozna zalozyc i jezdzic o ile komus nie przeszkadzaja łaty, jeśli ktos ma jakies propozycje cenowe to dawajcie znac, rozwaze. Odbiór osobisty w warszawie(ursynow), piasecznie pod w-wa. Wysyłka nie wchodzi w grę. Kontakt: PW, gg 3081458
Części CB (maska,klapa,błotnik,półka tylnia)
-
lukas800900
- Świeżak
- Imię: Ł#ukasz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Części CB (maska,klapa,błotnik,półka tylnia)
Ostatnio zmieniony 25 sty 2012, o 16:12 przez lukas800900, łącznie zmieniany 2 razy.
-
lukas800900
- Świeżak
- Imię: Ł#ukasz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Re: Części CB (maska,klapa,błotnik)
UP!
Nowe ceny: Maska 50zł, Klapa 70zł, Błotnik 40zł!!!
Dodatkowo półka tylnia czarna z zamontowaną 3 lampką stop i instalacja do podlączenia. Zawiasy polamane, ale zrobione chałupniczo tak ze półka chodzi normalnie, nieznaczne polamanie od strony klapy za 30zł Zdjęcia dla chętnych na PW
Nowe ceny: Maska 50zł, Klapa 70zł, Błotnik 40zł!!!
Dodatkowo półka tylnia czarna z zamontowaną 3 lampką stop i instalacja do podlączenia. Zawiasy polamane, ale zrobione chałupniczo tak ze półka chodzi normalnie, nieznaczne polamanie od strony klapy za 30zł Zdjęcia dla chętnych na PW