Pozostałości po żółtej Corsie - nowe ceny!

Chcesz coś sprzedać?
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Buzz
Świeżak
Imię: Arek
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Pozostałości po żółtej Corsie - nowe ceny!

Post autor: Buzz »

Witam,
jako, że Corsa zostaje sprzedana w nieco useryjnionej wersji mam dla Was trochę diwajsów na sprzedaż:

1. Felgi stalowe GM 13" z oponami zimowymi Dębica Frigo 2, zakupione w sezonie zimowym 2009/2011. Stan bez zastrzeżeń, posiadam paragon zakupu opon i gwarancję producenta.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

CENA: 200 zł

2. Felgi aluminiowe Artec 14" (3 sztuki) wraz z oponami i pierścieniami centrującymi. Stan jak na foto. Pozostałość po mojej drugiej Corsie - zakupiłem ją i stała na 3 alu, czwarta zaginęła w akcji.

CENA: 40 zł/sztuka - SPRZEDANE

3. Lampy tylne lakierowane - są to fabryczne lampy lakierowane przez jakiś speców z Niemiec (nie jesto to folia, ani też sprej). Lakier można sobie śmiało polerować. Przepuszczalność światła ok. 65%. Kilka pęknięć - dobrze sklejone i niewidoczne na samochodzie.

CENA: 90 zł

5. Bra na maskę typu badlook (skos zrobiony idealnie od kantów łuku reflektora). Stan bdb, fachowa robota Pani Grazynki :) także bez lipy !
Obrazek Obrazek

CENA: 80 zł

7. Bagażnik dachowy - zakupiony w zimę. Pełny zestaw montażowy
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

CENA: 60 zł

9. Turbina wraz z kolektorem - zdrowa, bez luzów, miała iść do mojej Corsy, ale nie zdążyła.

CENA: 300 zł

10. Stalówka GM 14"
Obrazek Obrazek

CENA: 30 zł SPRZEDANE

11. Zegary do 1.5TD z obrotkiem. Wersja z obrotkiem na linkę (przedlifty). Stan jak na foto
Obrazek Obrazek

CENA: 30 zł

12. Sprzęgło wraz z dociskiem. Wymontowane z drugiej corsy, działało bez zarzutów.

CENA: 100 zł

Wysyłka zależna od gabarytów.

KONTAKT: PW/ GG:2368562 / TEL: 517200406
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam”