jazda na przeciwmglowych w deszcz i in warunkach kiedy sie ich nie stosuje. tez mi rece opadaja....
Śnieg pada, śnieg pada czyli ...
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
Re: Śnieg pada, śnieg pada czyli ...
podrzucic Wam kolejny temat?
jazda na przeciwmglowych w deszcz i in warunkach kiedy sie ich nie stosuje. tez mi rece opadaja....
- Kotlin
- Swój
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
No mi też ręce opadają:)
ALe ja to robie tak biore zajezdzam droge, wycigam gościa urywam mu głowe sikam do niej a pozniej zwloki laduja w dole z wapnem
WAsze rozkminy przypominają mi rozmowy dwóch nastolatek w markecie na temat wyzszosci podpasek nad tamponami i to że te ktore noszą tampony sie wywyższają
ALe ja to robie tak biore zajezdzam droge, wycigam gościa urywam mu głowe sikam do niej a pozniej zwloki laduja w dole z wapnem
WAsze rozkminy przypominają mi rozmowy dwóch nastolatek w markecie na temat wyzszosci podpasek nad tamponami i to że te ktore noszą tampony sie wywyższają

- jajko288
- Świeżak
- Imię: Kamil
- Otrzymał podziękowań: 0
Wg Mnie to należy spojrzeć kto najczęściej hamuje lewy pas. DZIADY osoby PRACUJĄCE NA INFOLINI lub łorewa czyli nie kierowcy, a wy ich chcecie nauczać? Może lepiej jakieś pisemko z podpisami o nowelizacje do sejmu o zabieraniu praw jazdy. A tu jak powinno się nauczać ludzi na drodze
Mazda 3 BK
- Tom
- Nowy
Porszak pisze:
u nas policja za to karze mandatem. Przednie jeszcze pół biedy, gorzej jak stoisz w korku czy jedziesz po mieście od świateł do świateł a ten przed Tobą ma włączony tylni przeciwmgielny i ślepi niemiłosiernie.
Wtedy na pierwszych światłach wyciągam spod siedzenia młotek, wychodzę z auta i jednym ruchem ręki gaszę takiemu delikwentowi światło przeciwmgielne
- przyciaga
- Moderatorzy

- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Wiecie jak czytam o tym wyprzedzaniu i nagłym przyhamowaniu to mi się nóż w kieszeni otwiera. Jeżdze sobie spokojnie moją corsiną i czasami mam ochotę wyprzedzic TIR-a który jedzie 50 na godzinę trasą - krajową 1. Rozpoczynam manewr wyprzedzania a tu przedstawiciel handlowy juz siada mi na tyłku i mruga swiatłami i kombinuje jak mnie tu wyprzedzić. A ja chce tylko spokojnie wyminąc kolumne TIR-ów i zjechac na prawy pas. Jak mi się taki odpowiednio uprzykrzy to mu na penwo nie zjadę. Będę jechac z dozowloną prędkością i niech sobie robi co chce. Jakby poczekał chwilę nie byłoby problemu.
Mówię NIE kierowcą a la Przedstawiciel Handlowy.
Mnie w przeciwieństwie do nich zalęzy na życiu moim i innych.
Aha i polecam wszystkim którzy wymieniają samodzielnie żarówki ustawić sobie od czasu światła. Bo nie mam nic bardziej wku...jącego jak światła świecące wszędzie tylko nie na drogę
Mówię NIE kierowcą a la Przedstawiciel Handlowy.
Mnie w przeciwieństwie do nich zalęzy na życiu moim i innych.
Aha i polecam wszystkim którzy wymieniają samodzielnie żarówki ustawić sobie od czasu światła. Bo nie mam nic bardziej wku...jącego jak światła świecące wszędzie tylko nie na drogę
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- Tom
- Nowy
ja oczywiście z tym młotkiem żartowałem ale jest to drażniące. Gdyby ludzie normalnie jeździli na przeglądy rejestracyjne to takich sytuacji byłoby dużo mniej, niestety wiele ludzi załatwia jeszcze przegląd przez wujka Mietka pracującego w skp i tak to działa.
Ja byłem dzisiaj na przeglądzie z CC. Okazuje się, że samo poziomowanie przy każdym włączeniu zapłonu obniża maksymalnie światła w dół. Diagnosta ustawiał na włączonym/wyłączonym zapłonie i po każdym ponownym włączeniu zapłonu światła wędrują na sam dół. Jakieś pomysły??
Ja byłem dzisiaj na przeglądzie z CC. Okazuje się, że samo poziomowanie przy każdym włączeniu zapłonu obniża maksymalnie światła w dół. Diagnosta ustawiał na włączonym/wyłączonym zapłonie i po każdym ponownym włączeniu zapłonu światła wędrują na sam dół. Jakieś pomysły??
- master1201
- Nowy
- Imię: Maciej
Mi sie wydaje ze tutaj nie chodzilo o to ze swiatla sa ustawione na sam dol tylko na sama gore i swieca po oczach 
- przyciaga
- Moderatorzy

- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Chodziło o to że w ogóle nie są ustawione. Zamiast oświetlać pobocze to świeca w oczy innym kierowcom.
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.