Moje doświadczenia z Corsą nie byłe miłe (kupiłem zajechany egzemplarz), i niestety pożegnałem się z nią... Kupiłem nowego Fiata Bravo 2.0 Sport 165KM
W każdym razie pozdrawiam wszystkich bywalców forum i życzę szerokości i bezawaryjności

Jak kupił solidny egzemplarz za porządną kasę a nie jakąś "okazję" za 5 tysięcy to będzie zadowolony. Paru znajomych ludzi z BBPT śmiga nimi - nie dość, że sie to odpycha miażdżąco (system VIS) to i do awaryjnych nie należybeatlover pisze:Kupiłem nowego Fiata Bravo 2.0 Sport 165KM
Akurat uległem namowom znajomych, którzy mają Bravo od nowości od 2007 roku. Jak narazie bezawaryjnie-=m&m=- pisze:No nie wiem czy z deszczu pod rynnę nie wpadłeś. FIAT=Fix It Again Tomorrow
Kupiłem nówkę więc jestem bardzo zadowolonycwirus88 pisze:Jak kupił solidny egzemplarz za porządną kasę a nie jakąś "okazję" za 5 tysięcy to będzie zadowolony. Paru znajomych ludzi z BBPT śmiga nimi - nie dość, że sie to odpycha miażdżąco (system VIS) to i do awaryjnych nie należybeatlover pisze:Kupiłem nowego Fiata Bravo 2.0 Sport 165KM

jakieś 30-50km ode mnie, koło Świecia.kruszyn1 pisze:do jakiego miasta pojechala?
jakiś nowy projekt w planach?