Pilne pytanie

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
STELMI
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Piotr
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 3 razy
Kontakt:

Pilne pytanie

Post autor: STELMI »

Pilne pytanie. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi.Z góry dziękuję.

Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie ,,z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka" odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę, jakim samochodem przyjeżdża
i z kim.

Kiedyś wziąłem jej komórkę tylko po to, by zobaczyć, która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, aby porozmawiać z nią o tym wszystkim.Pewnie nie dowiedział bym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy niespodziewanie gdzieś wyszła. Zorientowałem się, że coś nie tak.

Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy.

Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba je wymienić, czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeśli tak, które najlepiej?

Źródło : forum.mieloch.pl
Autor : Rav656

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Konik
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Grzegorz
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Re: Pilne pytanie

Post autor: Konik »

hahahahahahahahaha STELMI pełna miazga:]
Obrazek
"Nigdy nie lekceważ corsy" ;D
c16xe --> ... ;)

Pamiętaj, wymień świece.
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

Stelmi odkrywa forum na nowo :grin: :lol: ;-)

hehehehehe-t31748-1830.html#p762912
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

to jest starsze niz internet..
Obrazek
Awatar użytkownika
Hayabusa
Swój
Imię: Maciek
Kontakt:

Post autor: Hayabusa »

ważniesza fura niż własna stara :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
corsa C 1.3 CDTI & Seat Leon 1M
Awatar użytkownika
mojo
Nowy
Imię: Artur

Post autor: mojo »

Coś nie tak bo jak w nocy śledząc kogoś czyli bez zbędnego światła można zauważyć w jakim stanie są tarcze?
:D
doszedł nowy wynalazek 3.0 160 PS 400Nm
Awatar użytkownika
max1975
Nowy
Imię: Max :)
Kontakt:

Post autor: max1975 »

Dla mnie miazga, może i stare. Mi się podoba Stelmi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)2
Moc i moment !!!!!!!!! To jest to, co chce mieć pod dostatkiem, lecz moje marzenie nigdy się nie spełni bo tego nigdy za wiele !!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”